Homepage » Daghoroscoop » Leeuw
zondag 25 augustus 2019

Leeuw Daghoroscoop

Daghoroscoop leeuw 25 augustus 2019 | Op het werk zit het je mee. Je staat bij wijze van spreken op het punt om door te breken, en/of een wedstrijd te winnen. Toch zul je daar nog een laatste krachtsinspanning voor moeten leveren. Je bent trots op wat je op professioneel gebied bereikt hebt. Houd de grote lijn echter in de gaten en verdrink niet in details. Maar in de omgang met anderen ben je vandaag niet jezelf. Je bakt er in communicatief opzicht niet veel van. Ga tactvol te werk als je mensen wil overtuigen van je gelijk.

De daghoroscoop op jouw timeline?

Ontvang nu elke dag de daghoroscoop op jouw timeline door ons te volgen op twitter. Volg ons via @123horoscoop en wij houden je op de hoogte.

Deel met vrienden

Lees ook snel andere leeuw horoscopen

Jaarhoroscoop leeuw

Voor de leeuw is 2019 een jaar waar waar de vruchten geplukt kunnen worden van het geduld en volharding uit 2018. Met deze vruchten is de leeuw klaar en vol goede moed voor een fris 2019. Ben je nieuwsgierig wat 2019 voor jou in petto heeft op het gebied van liefde en relaties, financiën, carrière en persoonlijke ontwikkeling? Lees dan snel jouw leeuw jaarhoroscoop!

Tarot jaarhoroscoop 2019

Ben je ook zo benieuwd hoe het jaar 2019 voor jou uit gaat zien? Wil je van maand tot maand weten, wat jou te wachten staat? Lees dan deze unieke tarot jaarhoroscoop 2019!

Chinese jaarhoroscoop 2019 / 2020

Het jaar van het Varken start op 5 februari 2019. Wil je weten wat dit jaar voor jou in petto heeft? Bekijk dan snel jouw Chinese jaarhoroscoop 2019 / 2020!

Relatiehoroscoop

Wil je weten wat er op relatiegebied voor jou in de sterren staat? Wil je meer weten over relaties, vriendschappen en kansen in de liefde? Lees dan de Relatiehoroscoop!

Copyright Astro-Media