Homepage » Jaarhoroscoop » Waterman
zondag 24 september 2017

Waterman jaarhoroscoop 2016

Jaarhoroscoop Waterman van 21 januari t/m 18 februari 21 januari t/m 18 februari | De waterman jaarhoroscoop 2016 ziet er veelbelovend uit op het gebied van werk en opleiding. De veranderingen die zich voordoen, hebben daarna invloed op andere vlakken, zoals met betrekking tot de financiën. Ook de liefde en relatie tot de omgeving ondervindt de invloeden van veranderingen. De gezondheid is dit jaar zeker een aandachtspuntje, want er kan te veel hooi op de vork worden genomen.

Liefde en contacten 2016

De partner krijgt volgens de waterman jaarhoroscoop 2016 wat minder aandacht dan nodig is en op den duur kan dat zich tot een probleem gaan vormen. Voor singles zit er zeker een spannende tijd aan te komen, maar de waterman zal zich wel moeten openstellen om de liefde binnen te laten komen.

Werk en opleiding 2016

De jaarhoroscoop voor de waterman laat voor 2016 een leuke verandering zien met verregaande ontwikkelingen die ook belangrijk zijn voor de toekomst van de carrière. Er worden kansen geboden om verder vooruit te komen.

Gezondheid 2016

De gezondheid kan te wensen overlaten als er onvoldoende rust in acht wordt genomen. Daar is de jaarhoroscoop voor de waterman namelijk duidelijk in. Zorg in 2016 ervoor dat er geen sprake is van overbelasting, want dat heeft een grote invloed op de lichamelijke gesteldheid.

Deel met vrienden

Lees ook snel andere Waterman horoscopen

Daghoroscoop

24 september 2017 | Deze dag gaat nogal intens van start. Met dank aan de sterren kunnen er vandaag issues veroorzaakt worden met geliefden. Houd.. Lees verder »

Liefdes jaarhoroscoop 2016

Wil je weten wat er op liefdesgebied voor 2016 voor jou in de sterren staat? Wil je meer weten over relaties, vriendschappen en kansen in de liefde? Lees dan de liefdes jaarhoroscoop 2016!

Tarot jaarhoroscoop 2016

Ben je ook zo benieuwd hoe het jaar 2016 voor jou uit gaat zien? Wil je van maand tot maand weten, wat jou te wachten staat? Lees dan deze unieke tarot jaarhoroscoop 2016!

Chinese jaarhoroscoop 2016 / 2017

Het jaar van het Aap start op 8 februari 2016. Wil je weten wat dit jaar voor jou in petto heeft? Bekijk dan snel jouw Chinese jaarhoroscoop 2016 / 2017!

Waterman jaarhoroscoop 2015

De waterman jaarhoroscoop 2015 laat meerdere positieve gebeurtenissen zien die niet alleen op korte termijn, maar ook op lange termijn van belang kunnen zijn. De tegenslagen waarmee de waterman te maken krijgt, kunnen wat emoties losmaken, maar de persoonlijkheid wordt er wel krachtiger door.

Liefde en contacten 2015

De liefde en contacten laten volgens de waterman jaarhoroscoop 2015 op een bepaald vlak een breuk zien. Dat hoeft geen breuk in de relatie zelf te betekenen, want het kan ook betrekking hebben op teleurstellingen waarmee op de juiste manier omgegaan moet worden. Zoals dat er scheurtjes kunnen ontstaan in het ideaalbeeld van de partner. De maand mei staat voor singles centraal.

Werk en opleiding 2015

Met betrekking tot het werk of opleiding is de waterman jaarhoroscoop 2015 positief. Dit jaar worden de eerder geleverde inspanningen ten aanzien van de carrière of de studie namelijk goed beloond. Er komen verschillende kansen op het pad van de loopbaan van watermannen.

Gezondheid 2015

De gewrichten en spieren zijn volgens de waterman jaarhoroscoop de lichaamsonderdelen waar zorgvuldig mee omgegaan moet worden. Beginnende stijfheid en pijn in de gewrichten zijn een van de eerste tekenen die erop wijzen om meer te gaan bewegen. De winter is qua gezondheid een periode waarin het vooral veel kwakkelen wordt als er bijvoorbeeld te lang met een verkoudheid wordt doorgelopen.

Waterman jaarhoroscoop 2014

Er komen volgens de waterman jaarhoroscoop in 2014 een aantal ontwikkelingen op uw pad. De ontwikkelingen variëren van het aangaan van een nieuwe relatie met een partnet tot een verandering in het werk. In elk geval laat de waterman jaarhoroscoop 2014 zien dat het een enerverend jaar zal worden met veel afwisseling.

Liefde en contacten 2014

Singles kunnen zich gereed maken volgens de waterman jaarhoroscoop 2014. Er wacht namelijk een turbulent liefdesleven, maar wie zekerheid wil en naar de toekomst kijkt, kan vertrouwen op het aangaan van een duurzame relatie. Watermannen met een relatie besteden volgens hun partner in 2014 te veel tijd aan anderen.

Werk en opleiding 2014

De waterman zal in 2014 zich gaan focussen op de carrière. De banen en functies die zich in variatie in het verleden achter elkaar opvolgden, maken nu ruimte voor een specifiek doel. Daarbij is het belangrijk om het hart te volgen, maar er moet uiteraard wel rekening worden gehouden met het financiële plaatje.

Gezondheid 2014

Met betrekking tot de gezondheid laat de waterman jaarhoroscoop 2014 een wisselvallig beeld zien, waarbij u vooral moet opletten om zonder goed getraind te zijn avontuurlijke activiteiten te ondernemen. Stress kan een puntje zijn dat een negatieve invloed zal hebben op het persoonlijke leven en op de gezondheid van de waterman in 2014.

Waterman jaarhoroscoop 2013

De Waterman jaarhoroscoop 2013 laat voor het nieuwe jaar veel goeds zien. Het wordt voor de Waterman een positief jaar op meerdere fronten. Dit sterrenbeeld zal niet alleen de financiële positie aanzienlijk zien verbeteren, maar kan op het gebied van relaties van nieuwe ontwikkelingen tegemoet zien. De lichte tegenslag in de lente zal vol vertrouwen worden opgevangen.

Liefde en relaties 2013

De horoscoop 2013 laat voor de Waterman verrassende ontwikkelingen zien in het liefdesleven. Het is het jaar voor singles om gevoelens toe te laten en volop van de prille liefde te genieten. Watermannen met een partner vinden dit jaar meer diepgang in hun relatie. Op het gebied van relaties met vrienden en familie staan er verschillende festiviteiten op het programma.

Werk en opleiding 2013

De tegenslag in de lente van 2013 zal van financiële aard zijn, maar door ontwikkelingen in de carrière kan dat prima worden opgevangen. Veranderen van functie binnen het huidige bedrijf is volgens de jaarhoroscoop 2013 voor de Waterman een prima optie, maar ook daarbuiten kunnen zich kansen voordoen.

Gezondheid 2013

Gezondheid is een groot goed en dat beseft de Waterman maar al te best. De Waterman jaarhoroscoop 2013 laat zien dat sportief bezig zijn niet alleen gezond is voor het lichaam, maar ook voor de geest van de Waterman. Het advies is in elk geval om meer te gaan bewegen.

Waterman Jaarhoroscoop 2012

De Waterman kan met een gerust gevoel uitkijken naar het nieuwe jaar, want uit de Waterman jaarhoroscoop 2012 blijkt dat er weinig spectaculaire veranderingen op stapel staan. Wel kan er een aanzet worden gegeven om in de toekomst een andere koers te gaan varen, maar dat heeft vooral betrekking op het gebied van werk en opleiding.

Liefde en contacten 2012

De liefde en contacten zullen groeien en bloeien, zoals uit de jaarhoroscoop 2012 voor de Waterman blijkt. Daar moet echter wel wat voor gedaan worden, want zoals bloemen groeien door de juiste verzorging geldt dat de liefde ook niet uit het niets zal groeien. Extra aandacht voor je partner en voor je vrienden is dit jaar belangrijk.

Werk en opleiding 2012

De belangrijkste veranderingen voor de Waterman in 2012 zullen zich voordoen op het gebied van werk en opleiding. Om de verandering te kunnen bewerkstelligen en in de toekomst een succesvolle carrière tegemoet te zien, zul je een opleiding moeten volgen. Succes is verzekerd!

Gezondheid 2012

De jaarhoroscoop 2012 voor de Waterman laat zien dat er gedurende het jaar zich afwisselende kwaaltjes zullen voordoen. Rust en regelmaat kunnen dat voorkomen. Bovendien is het voor de Waterman in 2012 belangrijk om voldoende te bewegen en extra gezond te eten.

Waterman Jaarhoroscoop 2011

Het leven van personen met sterrenbeeld Waterman zal in het jaar 2011 turbulent zijn, want er staan een aantal veranderingen op stapel. Dat vraagt er om in bepaalde situaties de knoop door te hakken en bewust te kiezen voor een andere koers. Je zelfstandigheid en eigenwijze aard zullen hierbij zeker van pas komen.

Liefde en relaties 2011

In het afgelopen jaar zijn er veranderingen geweest op dit vlak die te maken kunnen hebben met jouw koppigheid. Zet dit opzij en biedt weer ruimte voor toenadering. De maand juli is een maand, waarin je van een goede vriend bijzondere aandacht krijgt. Dit is ook het moment, waarop je zult beseffen hoe waardevol vriendschappen voor elke Waterman zijn.

Financiën 2011

Op financieel gebied lijkt het jaar 2011 niet helemaal vlekkeloos te verlopen voor de Waterman. Dit zijn echter geen situaties waar je niet uit zult komen. Het lijkt dan ook allemaal erger dan je denkt, zodat je achteraf het financiele plaatje weer in het juiste perspectief ziet.

Carriere 2011

In 2011 word je beloond voor je harde werk en kun je uitkijken naar een andere functie, extra beloning of meer studiemogelijkheden. Ook een verandering van werkgever kan tot de mogelijkheden behoren, als je de kansen weet te grijpen.

Persoonlijke ontwikkeling 2011

Spiritualiteit speelt voor de Waterman een belangrijke rol en zeker in 2011 zal dit tot uiting komen. Het jaar 2011 wordt het jaar waarin je de zo verlangde innerlijke rust kunt vinden omdat je eindelijk naar je gevoel luistert.