Homepage » Http: » » Www.123horoscoop.nl » Jaarhoroscoop
woensdag 6 december 2023

Jaarhoroscoop

Het jaar 2020 wordt een jaar met voldoende energie! Het begin van de twintiger jaren belooft voor iedereen een impuls op vele gebieden. Er ontstaan nieuwe, mooie doelen en bestaande doelen worden met een overtreffende trap bereikt. Benieuwd welke impulsen er voor jou in geschied liggen op het gebied van liefde en relatie, financiën, carrière of persoonlijke ontwikkeling? Lees dan snel jouw jaarhoroscoop 2020 hieronder.

Voor elke sterrenbeeld hebben we gratis korte jaarhoroscoop beschikbaar, als u meer wilt weten raden wij u de uitgebreide en persoonlijke jaarvoorspelling 2020 aan. Een ding is zeker, 2020 zit vol energie!

21 maart t/m 20 april

Ram

De ram jaarhoroscoop 2020 voorspelt een leuk jaar op haast alle gebieden. De liefde krijgt alle aandacht, maar niet zonder ook met vrienden en familie plezier te beleven. De financiën en het werk zijn dit jaar volgens de sterren op een gunstige manier met elkaar verbonden. Alleen als het gaat om de gezondheid zijn er af en toe wat problemen. Lees verder »

21 april t/m 21 mei

Stier

Varen op de woelige baren. De stier jaarhoroscoop 2020 laat zien dat er sprake is van veel afwisseling. Het is zeker geen saai jaar volgens de sterren en zeker niet op financieel vlak. Het is echter niet alleen verandering wat de sterren voorspellen. Zo voorspelt de jaarhoroscoop voor de stier een rustig beeld als het om werk of studie gaat. Dat is wel prettig. Dit sterrenbeeld moet wel op het eten en drinken letten als het om de gezondheid gaat. Lees verder »

22 mei t/m 21 juni

Tweelingen

De tweelingen jaarhoroscoop 2020 voorziet een jaar waarin leuke ervaringen centraal staan. Bijvoorbeeld als het gaat om de liefde en vriendschappen. Ook op financieel vlak is het volgens de sterren een gunstig jaar. Er zit namelijk vooruitgang in met een stijgende lijn. De gezondheid is niet altijd top, maar overwegend prima volgens de tweelingen jaarhoroscoop 2020. Op het werk gaat het goed met slechts een paar veranderingen die overigens wel positief uitpakken. Lees verder »

22 juni t/m 21 juli

Kreeft

De kreeft jaarhoroscoop 2020 laat een beeld zien, waarin geduld hebben steeds naar voren komt. Vooral met betrekking tot de liefde, maar ook op andere vlakken, zoals op het werk. Er doet zich in de carrière een verandering voor. De financiën zijn prima op orde zonder dat er sprake is van vooruitgang of achteruitgang. De gezondheid van de kreeft is volgende jaarhoroscoop 2020 doorgaans prima op orde. Lees verder »

22 juli t/m 22 augustus

Leeuw

De leeuw jaarhoroscoop 2020 is gunstig gestemd als het gaat om positieve ontwikkelingen. Als de lente voorbij is, bloeit de liefde op voor singles en als je al een relatie hebt. De zomer is wat dat betreft de beste tijd van het jaar. Op het gebied van werk en opleiding doet zich een verandering voor. De financiën zijn uitstekend op orde en laten zelfs een kleine groei zien. Als het gaat om de gezondheid is de jaarhoroscoop 2020 eveneens duidelijk. De lichaamshouding zorgt voor het ontstaan van klachten. Lees verder »

23 augustus t/m 23 september

Maagd

De maagd jaarhoroscoop 2020 voorspelt leuke en afwisselende periodes, maar er zijn ook wel een aantal dipjes. Het is op het gebied van de liefde een geweldig jaar met spontane verrassingen die de maagd ten deel vallen. Dat geldt eveneens voor de singles. Er is een verandering gaande die betrekking heeft op het werk of de opleiding. De jaarhoroscoop 2020 schetst voor de maagd qua gezondheid een redelijk stabiel beeld. Lees verder »

24 september t/m 23 oktober

Weegschaal

De weegschaal jaarhoroscoop 2020 is positief gestemd als het gaat om de liefde. Op het financiële vlak zijn de vooruitzichten net even wat minder gunstig. Op het werk of in de opleiding dienen er zich mogelijkheden aan. Luister naar je gevoel en volg je hart hierin. Ten aanzien van de gezondheid zijn er goede en mindere goede periodes. De jaarhoroscoop 2020 laat zien dat de weegschaal zelf invloed heeft op de aanpak van gezondheidsklachten. Lees verder »

24 oktober t/m 22 november

Schorpioen

De schorpioen jaarhoroscoop 2020 staat in het teken van afwisseling met onvergetelijke momenten. Hierdoor bruist dit sterrenbeeld van energie. Als het om de liefde gaat, is er ruimte voor verdieping in relatie tot de partner. Singles gaan een leuke tijd tegemoet als zij zich overgeven aan de liefde. Er dient zich meer of ander werk aan in 2020 volgens de schorpioen jaarhoroscoop. Op het financiële vlak zijn er mogelijkheden voor vooruitgang. Als het om de gezondheid gaat, zijn er dit jaar meerdere zwakke plekken. Lees verder »

23 november t/m 21 december

Boogschutter

De boogschutter jaarhoroscoop 2020 geeft een duidelijk beeld weer. Het is een rustig jaar met weinig veranderingen en beslommeringen. De boogschutter vaart er wel bij en onder meer in de relatie tot de partner. Op het gebied van geldzaken verandert er nauwelijks wat. De beschikbare financiële middelen zijn voldoende. Het werk en opleiding kennen geen spectaculaire wijzigingen volgens de jaarhoroscoop voor de boogschutter. Alleen de gezondheid vormt zo nu en dan een probleem. Lees verder »

22 december t/m 20 januari

Steenbok

De steenbok jaarhoroscoop 2020 voorspelt een jaar van afwisseling. De weegschaal is daarbij niet altijd in evenwicht. Toch is het vooral een jaar waarin de positieve situaties de overhand krijgen. Het is de steenbok zelf die telkens zorgt voor een andere wending. Op het gebied van de liefde en financieel gezien gebeurt er van alles. De jaarhoroscoop geeft een veranderend beeld weer als het gaat om het werk of de opleiding. Er is verder extra aandacht nodig voor de gezondheid. Lees verder »

21 januari t/m 18 februari

Waterman

Er staat volgens de waterman jaarhoroscoop 2020 een duidelijke verandering te wachten. Dat laat zijn sporen na op financieel vlak en in de persoonlijke situatie. De liefde vormt dit jaar een vaste basis die hard nodig is. De loopbaan of studie lijkt op het eerste gezicht voortvarend te gaan, maar komt een kink in de kabel. Het komt gelukkig wel allemaal weer goed. De gezondheid van de waterman is over het algemeen prima te noemen volgens de jaarhoroscoop 2020. Lees verder »

19 februari t/m 20 maart

Vissen

Het is volgens de vissen jaarhoroscoop 2020 sprake van een jaar met veel afwisseling. Het lijkt wel alsof de ene gebeurtenis na de andere plaatsvindt. Zo voelt het in ieder geval wel en dat brengt onrust met zich mee. Het is een prima jaar voor de liefde en op het werk lijkt alles zijn gangetje te gaan. Lichaam en geest zijn als het om de gezondheid gaat nauw met elkaar verbonden. Lees verder »

Deel met vrienden