Homepage » Http: » » Www.123horoscoop.nl » Jaarhoroscoop » Leeuw
donderdag 7 december 2023

Leeuw jaarhoroscoop 2020

Jaarhoroscoop Leeuw van 22 juli t/m 22 augustus 22 juli t/m 22 augustus | De leeuw jaarhoroscoop 2020 is gunstig gestemd als het gaat om positieve ontwikkelingen. Als de lente voorbij is, bloeit de liefde op voor singles en als je al een relatie hebt. De zomer is wat dat betreft de beste tijd van het jaar. Op het gebied van werk en opleiding doet zich een verandering voor. De financiën zijn uitstekend op orde en laten zelfs een kleine groei zien. Als het gaat om de gezondheid is de jaarhoroscoop 2020 eveneens duidelijk. De lichaamshouding zorgt voor het ontstaan van klachten.

Liefde en contacten 2020

De leeuw is volgens de jaarhoroscoop 2020 toe aan het ervaren van echte liefde. Zowel in de partnerrelatie als voor singels geldt dat het een fantastisch liefdesjaar is. Er komt eveneens een tijd aan met nieuwe ontmoetingen. De vriendenkring breidt zich wat dat betreft verder uit. De relatie met familie komt wat op de achtergrond te staan.

Werk en opleiding 2020

Er doet zich een verandering voor in het werk of opleiding volgens de leeuw jaarhoroscoop 2020. Een verandering die in dit geval wel bepalend is voor de verdere toekomst van dit sterrenbeeld.

Gezondheid 2020

De jaarhoroscoop voor de leeuw laat zien dat het jaar 2020 een jaar is, waarin er een aantal klachten zijn. Die zijn vooral het gevolg van een verkeerde lichaamshouding. Vooral als het gaat om het urenlang in de weer zijn met de smartphone of tablet.

Deel met vrienden

Lees ook snel andere Leeuw horoscopen

Daghoroscoop

07 december 2023 | Dit zou zomaar eens een van de zwoelste dagen in maanden kunnen worden, dus maak er vooral iets heel bijzonders van. Zorg goe.. Lees verder »

Tarot jaarhoroscoop 2020

Ben je ook zo benieuwd hoe het jaar 2020 voor jou uit gaat zien? Wil je van maand tot maand weten, wat jou te wachten staat? Lees dan deze unieke tarot jaarhoroscoop 2020!

Chinese jaarhoroscoop 2020 / 2021

Het jaar van de rat eb start op 25 januari 2020. Wil je weten wat dit jaar voor jou in petto heeft? Bekijk dan snel jouw Chinese jaarhoroscoop 2020 / 2021!

Relatiehoroscoop

Wil je weten wat er op relatiegebied voor jou in de sterren staat? Wil je meer weten over relaties, vriendschappen en kansen in de liefde? Lees dan de Relatiehoroscoop!

Leeuw jaarhoroscoop 2019

De leeuw jaarhoroscoop 2019 laat een fantastisch jaar zien. Een jaar waarin vriendschappen belangrijk zijn. Een jaar ook waarin het met de liefde allemaal goed lijkt te gaan. Met het werk of opleiding gaat het prima en is er sprake van een gedegen vooruitgang. De gezondheid laat niet echt veel te wensen over. Wel lijkt er een waarschuwing te zijn om niet te lang met blessureleed als gevolg van sporten door te lopen.

Liefde en contacten 2019

Singles die eraan toe zijn om een leuke partner te ontmoeten, krijgen daar volop de kans voor volgens de leeuw horoscoop voor 2019. Dit sterrenbeeld met een relatie krijgt te maken met wat jaloezie. Vrijlaten is daarin een kunst. Dit jaar staat overigens duidelijk in het teken van oude en nieuwe vriendschappen.

Werk en opleiding 2019

De leeuw is volgens de jaarhoroscoop succesvol als het gaat om werk of opleiding. Of allebei. Er is sprake van de nodige waardering en dat stelt dit sterrenbeeld natuurlijk zeer op prijs. Het is wel wat lastiger om kritiek te verdragen, maar die is zeker opbouwend bedoeld.

Gezondheid 2019

De leeuw heeft in 2019 over het algemeen niets te klagen over de gezondheid. Er is wel een belangrijk aandachtspuntje volgens de jaarhoroscoop en dat zijn eventuele blessures. Neem daar op tijd rust mee.

Leeuw jaarhoroscoop 2018

De leeuw jaarhoroscoop 2018 geeft duidelijke tekenen af op het gebied van een ingrijpende verandering. De leeuw hoeft daar echter niet tegenop te zien, want het gaat hier wel om een wijziging die positief is voor de toekomst. Op het gebied van de liefde en contacten staat ook wat te gebeuren net als dat er qua werk of opleiding een nieuwe weg wordt ingeslagen. De gezondheid van de leeuw is overwegend goed, maar er moet wel geleerd worden om met stressvolle situaties om te gaan.

Liefde en contacten 2018

Liefde en contacten zijn voor de leeuw belangrijk. De jaarhoroscoop 2018 laat daarbij een beeld zien dat wel in het teken staat van verandering. Op de ene of andere manier krijgen de contacten namelijk een andere dimensie toebedeeld.

Werk en opleiding 2018

In 2018 wordt er door de leeuw volgens de sterren een nieuwe weg ingeslagen als het gaat om het werk of de opleiding. Een weg die voor een groot deel bepalend is voor de toekomst. De sterren staan gunstig, zodat de toekomst met vertrouwen tegemoet kan worden gezien.

Gezondheid 2018

De gezondheid van de leeuw staat of valt in 2018 in de wijze waarop er met stress, drukte en spanning wordt omgegaan. Deze elementen hebben namelijk weerslag op de algehele gezondheidssituatie.

Leeuw jaarhoroscoop 2017

De leeuw jaarhoroscoop 2017 schetst een jaar waarin veel staat te gebeuren. Bijvoorbeeld op het gebied van de liefde. Met de contacten zit het dit jaar zeker goed. Er worden leuke activiteiten ondernomen. Financieel gezien verandert er weinig. Ten aanzien van het werk of opleiding is er voor de leeuw sprake van een florerend jaar. Het beeld van de gezondheid is overwegend positief te noemen al dient de weerstand in de winter wel optimaal te zijn.

Liefde en contacten 2017

Voor de leeuw is het op liefdesgebied volgens de jaarhoroscoop 2017 een prachtig jaar. Een verliefdheid dient zich aan. Geniet ervan zolang het duurt. In het begin van het jaar is er sprake van contacten met vrienden en familie die zich op een hoogtepunt bevinden. Die contacten worden halverwege het jaar even wat minder, maar bloeien daarna weer op.

Werk en opleiding 2017

Het gaat in 2017 van een leien dakje volgens de leeuw jaarhoroscoop als het om werk of opleiding gaat. Dat wil niet zeggen dat alles vanzelf gaat, want er moet wel de nodige energie in worden gestoken. Dat geldt ook voor de werkzoekende leeuw.

Gezondheid 2017

De gezondheid van de leeuw is over het algemeen prima volgens de jaarhoroscoop. Dat blijft het hele jaar 2017 zo als er ook de nodige aandacht aan lichaam en geest wordt geboden. Als er eenmaal een virus in de rondte gaat, dan blijft de leeuw namelijk niet vanzelfsprekend buiten schot.

Leeuw jaarhoroscoop 2016

De leeuw jaarhoroscoop 2016 laat een beeld zien dat op allerlei gebieden veranderingen met zich mee zal brengen. Centraal daarbij staan de liefde en financiën, maar ook ten aanzien van het werk of opleiding geldt dat er sprake is van een wijziging. Het wordt over het algemeen ook een jaar, waarin dit sterrenbeeld zich gezond en fit zal voelen, maar zoals altijd geldt wel dat hierop ook uitzonderingen mogelijk zijn.

Liefde en contacten 2016

De jaarhoroscoop 2016 staat voor de leeuw in het teken van de liefde. Of het nu om de eigen partner gaat of dat er eerst nog sprake zal zijn van een hevige verliefdheid. De lente is wel het seizoen, waarin het voor de single die op zoek is gaat gebeuren. Vriendschappen kunnen dit jaar veranderen.

Werk en opleiding 2016

Het lijkt erop volgens de leeuw jaarhoroscoop 2016 dat er dit jaar een bepaalde fase wordt afgesloten. Dat kan natuurlijk heel goed te maken hebben met het afronden van een studie, opleiding of cursus, maar ook met een stap vooruit in de carrière.

Gezondheid 2016

Leeuwen zullen zich volgens de jaarhoroscoop 2016 over het algemeen goed voelen en lekker in hun vel zitten. Dat laatste heeft natuurlijk invloed op de gezondheid en kan bereikt worden door gezond te leven, voldoende te bewegen en door anders met stressvolle situaties om te gaan.

Leeuw jaarhoroscoop 2015

De leeuw jaarhoroscoop 2015 laat een stabiel, maar wel afwisselend jaar zien. Om het een succesvol jaar te laten worden, wordt aangeraden wat meer aandacht te besteden aan de liefde. Met betrekking tot het werk en de opleiding kan er zich naar het zich lijkt een onaangename verrassing voordoen, maar hiervoor geldt dat niets is wat het lijkt.

Liefde en contacten 2015

De leeuw jaarhoroscoop 2015 is ten aanzien van de liefde duidelijk, want de leeuw lijkt zijn eigen gang te gaan en dat heeft weerslag op de relatie. Met de contacten tussen vrienden en familie lijkt de leeuw vaker middenin de belangstelling komen te staan.

Werk en opleiding 2015

De onaangename verrassing of wending die zich volgens de leeuw jaarhoroscoop 2015 voordoet op het werk of in de opleiding, kan wel eens een hele positieve uitkomst hebben. Het duurt alleen even voordat het besef er is en de acceptatie komt.

Gezondheid 2015

Daar waar op andere gebieden een vooral afwisselend beeld gezien wordt, geldt volgens de jaarhoroscoop 2015 voor de leeuw een stabiel gezondheidsjaar. Dat geldt in elk geval voor de gemiddelde leeuw, want uiteraard zijn er altijd uitzonderingen. Voorkom stress en zorg voor ontspanning om lichamelijk ongemakken buiten te sluiten.

Leeuw jaarhoroscoop 2014

Een aantal interessante veranderingen zullen zich volgens de leeuw jaarhoroscoop 2014 voordoen ten aanzien van het werk en opleiding, wat de financiële situatie ten goede kan komen. Ook op andere gebieden doen zich ontwikkelingen voor, maar in mindere mate dan op het gebied van werk en opleiding.

Liefde en contacten 2014

Het zijn vooral de leeuwen met een singlestatus die volgens de leeuw jaarhoroscoop 2014 dit jaar alle kansen krijgen om een nieuwe liefde te ontmoeten of zelfs meerdere liefdes. Dat begint al in het voorjaar en kan het hele jaar voortduren. De leeuw met een relatie wordt aangeraden zich dit jaar wat minder dominant op te stellen.

Werk en opleiding 2014

De ontwikkelingen op het gebied van werk en opleiding zijn positief volgens de leeuw jaarhoroscoop 2014. Er valt veel succes te behalen en het is aan te raden om van elke kans die zich voordoet gebruik te maken. De carrièreperspectieven zullen er in elk geval sterk door verbeteren en dat voedt de ambitie van de leeuw.

Gezondheid 2014

Stress is volgens de jaarhoroscoop 2014 voor de leeuw zeker een factor die invloed op de gezondheidsituatie kan hebben. Dat kan namelijk leiden tot een gevoel van futloosheid en heeft een negatief effect op de weerstand. Luister naar het lichaam en ga niet over de grens heen bij vermoeidheidsignalen.

Leeuw jaarhoroscoop 2013

De Leeuw jaarhoroscoop 2013 laat zien dat er een fantastisch jaar in het verschiet ligt. Er is geen sprake van langzame vooruitgang, want meteen aan het begin van het jaar worden al grote stappen gemaakt. De Leeuw is aan de eerdere verandering in 2012 helemaal gewend geraakt en voelt zich in 2013 over het algemeen prima in zijn vel.

Liefde en relaties 2013

Een prille liefde wacht in 2013 op de komst van de Leeuw, die zich er met volle overgave instort, maar of het de ware is moet nog blijken. Singles die niet direct verliefd worden krijgen de behoefte aan meer diepgang met familie en richten zich nog meer op de vriendengroep.

Werk en opleiding 2013

De Leeuw jaarhoroscoop 2013 laat geen eenduidige richting zien op het gebied van werk en opleiding, behalve dan dat waar ook voor wordt gekozen, deze keuze een goede zal zijn. Werkende Leeuwen wordt aangeraden zich wat meer open te stellen voor de omgeving. Dat zal zeker gewaardeerd worden door de collega's en ook van hogerhand niet onopgemerkt blijven.

Gezondheid 2013

De conditie van de Leeuw zal volgens de jaarhoroscoop 2013 sterk verbeteren. Of dat nu komt doordat de auto vaker blijft staan en de fiets wordt gepakt of dat de sportschool wordt bezocht. Het heeft in elk geval een positieve invloed op de gezondheid. Enkele kwaaltjes verdwijnen overigens weer vanzelf.

Leeuw Jaarhoroscoop 2012

De Leeuw jaarhoroscoop 2012 is opvallend duidelijk voor wat betreft de positieve omslag in de tweede helft van het jaar. De eerste maanden van het jaar gebeurt er in het leven van de Leeuw weinig, maar dat verandert dus zodra de zomer begint. Het wordt een jaar waarin veel gelachen kan worden, maar ook één waar af en toe een traan door heen druppelt.

Liefde en contacten 2012

Vriendschappen zijn volgens de jaarhoroscoop 2012 voor de Leeuw extra belangrijk. Naast de bestaande hechte vriendschappen zal het ook een jaar worden, waarin er nieuwe contacten worden opgedaan. In de liefde zijn er gunstige voortekenen te vinden voor singles en zullen partners elkaar nog meer gaan waarderen.

Werk en opleiding 2012

Ten aanzien van het werk of opleiding zal er weinig verandering optreden. Je bent tevreden zoals het gaat en hebt geen behoefte om veranderingen in de situatie aan te brengen. Wel vind je het aangenaam dat je harde inspanningen op hun waarde worden geschat.

Gezondheid 2012

Uit de jaarhoroscoop voor de Leeuw blijkt dat je in 2012 meer tijd aan ontspanning moet besteden. Je werkt hard en dat kan bij het ontbreken van de nodige ontspanning tot gezondheidsproblemen leiden. Het weekend is ideaal om er op uit te trekken en bijvoorbeeld te wandelen door het bos of over het strand.

Leeuw Jaarhoroscoop 2011

De afgelopen periode heeft geen opvallende hoogtepunten of dieptepunten opgeleverd en is rustig verlopen. In 2011 kan de Leeuw kansen aangrijpen: drastische veranderingen zullen leiden tot positieve situaties en verrassende gebeurtenissen.

Liefde en relaties 2011

Op het gebied van de liefde kun je als Leeuw van een prille liefde meer verwachten, want die prille liefde kan uitgroeien tot een vaste relatie! In de omgeving van de Leeuw zijn er in het jaar 2011 vrienden die je hard nodig hebben. Daardoor zal de vriendschap versterkt worden.

Financiën 2011

De stabiliteit die al aanwezig was vormt de basis voor een verdere groei. Het harde werken wordt dus in financieel opzicht beloond en je kunt daar met volle teugen van genieten. Het ontbreekt de Leeuw aan niets en daar ben je zeer tevreden mee.

Carriere 2011

Een onverwachte bonus kan in het verschiet liggen, maar er kan ook sprake zijn van een promotie naar een hogere functie en zelfs een structurele loonsverhoging. Blijf wel doorgaan met hard werken, want lui zijn past niet bij de Leeuw. Geef wel je grenzen aan, zodat je je niet over de kop werkt.

Persoonlijke ontwikkeling 2011

Je vastberadenheid gaat in 2011 niet verloren en dat maakt je persoonlijkheid steeds weer sterker. Je liefdevolle kant zal zich in 2011 verder gaan ontwikkelen en zelfs op het gebied van spiritualiteit ontdek je interessante mogelijkheden.