Homepage » Http: » » Www.123horoscoop.nl » Jaarhoroscoop » Maagd
woensdag 6 december 2023

Maagd jaarhoroscoop 2020

Jaarhoroscoop Maagd van 23 augustus t/m 23 september 23 augustus t/m 23 september | De maagd jaarhoroscoop 2020 voorspelt leuke en afwisselende periodes, maar er zijn ook wel een aantal dipjes. Het is op het gebied van de liefde een geweldig jaar met spontane verrassingen die de maagd ten deel vallen. Dat geldt eveneens voor de singles. Er is een verandering gaande die betrekking heeft op het werk of de opleiding. De jaarhoroscoop 2020 schetst voor de maagd qua gezondheid een redelijk stabiel beeld.

Liefde en contacten 2020

Het jaar 2020 is voor de maagd volgens de jaarhoroscoop een fantastisch liefdesjaar. De hartstocht viert hoogtij en voor singles begint die periode nog voor de zomer. Het is wel belangrijk om vrienden en familie hierdoor niet uit het oog te verliezen. Er is waardering voor initiatief van de kant van dit sterrenbeeld.

Werk en opleiding 2020

Er doet zich volgens de maagd jaarhoroscoop 2020 een verandering voor in het werk of in de opleiding. Die verandering zet echter alleen succesvol door als dit sterrenbeeld daar expliciet de keuze voor maakt. Financieel gezien heeft het besluit geen invloed op de geldzaken.

Gezondheid 2020

De gezondheid laat bij de maagd wel eens wat te wensen over. Dit jaar is het volgens de jaarhoroscoop 2020 niet veel anders. Het algemene beeld is wel prima, maar er zijn wel stressfactoren die de gezondheid ondermijnen.

Deel met vrienden

Lees ook snel andere Maagd horoscopen

Daghoroscoop

06 december 2023 | Draag vandaag bij aan jouw reputatie door een vergadering voor te zitten. Laat je door een deskundig jurist bijstaan in een k.. Lees verder »

Tarot jaarhoroscoop 2020

Ben je ook zo benieuwd hoe het jaar 2020 voor jou uit gaat zien? Wil je van maand tot maand weten, wat jou te wachten staat? Lees dan deze unieke tarot jaarhoroscoop 2020!

Chinese jaarhoroscoop 2020 / 2021

Het jaar van de rat eb start op 25 januari 2020. Wil je weten wat dit jaar voor jou in petto heeft? Bekijk dan snel jouw Chinese jaarhoroscoop 2020 / 2021!

Relatiehoroscoop

Wil je weten wat er op relatiegebied voor jou in de sterren staat? Wil je meer weten over relaties, vriendschappen en kansen in de liefde? Lees dan de Relatiehoroscoop!

Maagd jaarhoroscoop 2019

De maagd jaarhoroscoop 2019 schetst een jaar dat onstuimig is met veranderingen op meerdere gebieden. De liefde stelt dit sterrenbeeld voor een keuze. De maagd moet dit jaar overigens meerdere keuzes maken. Bijvoorbeeld op het gebied van werk en opleiding. De gevolgen van de beslissing zijn daarbij financieel merkbaar. Ook ten aanzien van de gezondheid dient zich een verandering aan met lichamelijke klachten tot gevolg.

Liefde en contacten 2019

De maagd heeft volgens de jaarhoroscoop in 2019 met een verandering te maken. Een afscheid leidt tot een nieuw begin, maar als het afscheid uitblijft, is het eveneens een nieuw begin. Dat klinkt wat cryptisch, maar hoe dat zich vormgeeft, wordt vanzelf duidelijk. Singles moeten vooral het gevoel laten spreken.

Werk en opleiding 2019

De maagd krijgt in 2019 te maken met een verandering als het gaat om werk of opleiding. Daarin heeft dit sterrenbeeld overigens zelf de hand, zodat het qua gevoel een goede beslissing is. De keuze heeft overigens wel invloed op de financiën.

Gezondheid 2019

De gezondheid van de maagd is volgens de jaarhoroscoop 2019 niet stabiel. Nadenken over alles en nog wat heeft invloed op de gezondheid. Laat het eens los en voel je wat vrijer zonder gevangen te zitten in je gedachten.

Maagd jaarhoroscoop 2018

De maagd jaarhoroscoop 2018 laat in eerste instantie een stabiel jaar zien. Er kunnen echter ook ups en downs worden verwacht. De gebeurtenissen leiden ertoe dat de maagd meer gaat piekeren. 2018 is echter bij uitstek het jaar om te leren relativeren. Op die manier kan er veel beter met situaties worden omgegaan. Bijvoorbeeld op het gebied van de liefde, maar ook met betrekking tot het werk en de opleiding.

Liefde en contacten 2018

De maagd heeft op liefdesgebied een fijn jaar en dat geldt voor degenen met een partner en voor singles. Denk maar eens aan liefde op het eerste gezicht. Dat is een heerlijk vooruitzicht, maar heeft wel tot gevolg dat de overige contacten op een wat lager pitje komen te staan.

Werk en opleiding 2018

De maagd jaarhoroscoop voor 2018 laat op het gebied van werk en opleiding een wat meer rustig beeld zien. De werksituatie of opleiding is in dat opzicht een rustige en stabiele basis, waar voldoening uit wordt gehaald.

Gezondheid 2018

De gezondheid verdient wat aandacht. Te lang doorlopen met bepaalde klachten heeft namelijk tot gevolg dat het herstel extra lang kan duren. Of zelfs nog verstrekkender gevolgen heeft, waarbij de klachten in de toekomst weer de kop op kunnen steken.

Maagd jaarhoroscoop 2017

De maagd jaarhoroscoop 2016 is overwegend positief, maar er zijn ook dit jaar weer een aantal gebieden die een wat wisselend beeld laten zien. In elk geval staat de liefde voor een groot deel centraal dit jaar en zijn er op financieel gebied gunstige ontwikkelingen waar te nemen. Of dat aan het werk of aan de opleiding is gerelateerd, wordt later in het jaar duidelijk. Met de gezondheid is het op bepaalde momenten wat minder gesteld en dat is dan ook een aandachtspunt.

Liefde en contacten 2017

Op het gebied van de liefde verloopt het jaar 2016 volgens de jaarhoroscoop maagd geweldig en zeker in het geval er gezinsuitbreiding wordt verwacht. De sterren laten zien dat de maagd dit jaar als extra liefdevol zal ervaren.

Werk en opleiding 2017

Het werk of de opleiding is dit jaar aan verandering onderhevig. Volgens de maagd jaarhoroscoop 2016 gaat dat wel gepaard met verwachtingen die zeker worden waargemaakt. Hoe een en ander verloopt zal pas in de herfstige periode duidelijk worden.

Gezondheid 2017

Stress lijkt in 2016 voor de maagd volgens de jaarhoroscoop van grote invloed te zijn op de lichamelijke en geestelijke gesteldheid. Stressvolle situaties lijken direct lichamelijk merkbaar te worden, zodat extra aandacht voor ontspanning zeker aangeraden wordt.

Maagd jaarhoroscoop 2016

De maagd jaarhoroscoop 2017 is wat betreft de gezondheid redelijk duidelijk. Er kunnen zich namelijk problemen voordoen. De mate waarin verschilt per individu. Het is in elk geval van belang om goed naar de signalen van het eigen lichaam te luisteren.

Liefde en contacten 2016

De maagd jaarhoroscoop 2017 is wat betreft de gezondheid redelijk duidelijk. Er kunnen zich namelijk problemen voordoen. De mate waarin verschilt per individu. Het is in elk geval van belang om goed naar de signalen van het eigen lichaam te luisteren.

Werk en opleiding 2016

De maagd jaarhoroscoop 2017 is wat betreft de gezondheid redelijk duidelijk. Er kunnen zich namelijk problemen voordoen. De mate waarin verschilt per individu. Het is in elk geval van belang om goed naar de signalen van het eigen lichaam te luisteren.

Gezondheid 2016

De maagd jaarhoroscoop 2017 is wat betreft de gezondheid redelijk duidelijk. Er kunnen zich namelijk problemen voordoen. De mate waarin verschilt per individu. Het is in elk geval van belang om goed naar de signalen van het eigen lichaam te luisteren.

Maagd jaarhoroscoop 2015

Het lijkt een wat vlak jaar te worden volgens de maagd jaarhoroscoop 2015. Dat kan als positief worden ervaren doordat er dan ook sprake is van de nodige stabiliteit. Het wordt in dat opzicht een jaar waarin alle ruimte wordt geboden voor zelfontplooiing, want op andere gebieden lijkt alles wel op rolletjes te lopen.

Liefde en contacten 2015

De vlakheid is volgens de maagd jaarhoroscoop 2015 zeker terug te zien in de relatie met de partner. Daar kan op eigen initiatief zeker wel wat meer passie ingebracht worden. De contacten met vrienden en familie lijken wat onder te sneeuwen en daar kan ook actie op worden ondernomen.

Werk en opleiding 2015

Het is uiteraard geen jaar waarin er niets staat te gebeuren. De maagd jaarhoroscoop laat zien dat ten aanzien van het werk of de opleiding een van de grootste veranderingen staat te gebeuren. In positieve zin welteverstaan, want er kan een weg naar boven worden ingeslagen.

Gezondheid 2015

De ongemakken waar de maagd volgens de jaarhoroscoop 2015 mee te maken kan krijgen, richten zich voornamelijk op de ogen. Een bril of contactlenzen kunnen nodig zijn. Dat geeft een beter zich en ook meteen een helder perspectief op de toekomst.

Maagd jaarhoroscoop 2014

De gezondheid is het meest wisselend volgens de jaarhoroscoop maagd 2014, maar ook op andere gebieden kan er sprake zijn van veranderingen. Bijvoorbeeld op financieel gebied, maar ook met betrekking tot de ontwikkeling in het privéleven of op persoonlijk vlak. Overwegend is het jaar 2014 voor de maagd echter positief met echte uitschieters ten aanzien van de liefde en contacten.

Liefde en contacten 2014

De maagd jaarhoroscoop 2014 laat zien dat het met de liefde wel goed zit. De relatie is stabiel en zal nog verdere diepgang krijgen. maagd zonder partner moeten dit jaar een lange adem hebben, want pas in het najaar komen de vlinders tevoorschijn.

Werk en opleiding 2014

De maagd vindt het volgens de jaarhoroscoop 2014 op het gebied van werk en opleiding allemaal wel prima. Er zullen zich vanuit externe factoren geen veranderingen voordoen, maar als de maagd er zelf voor openstaat, is een verandering van baan zeker mogelijk. Blijf wel in hetzelfde vakgebied, want dat biedt de meeste kans op succes.

Gezondheid 2014

De maagd kan meer aandacht besteden aan de gezondheid om in elk geval een betere weerstand te nemen. Matigen met alcohol, stoppen met roken en gezond gaan leven is de beste remedie tegen allerlei kwaaltjes, die zich achtereen opvolgend kunnen voordoen.

Maagd jaarhoroscoop 2013

Daar waar 2012 nog relatief rustig was, zal volgens de Maagd jaarhoroscoop 2013 het een roerige periode worden met grote wijzigingen op het gebied van de liefde. De veranderingen in werk hebben duidelijk een positieve verandering op het financiële vlak tot gevolg. Het is in elk geval belangrijk om steeds het evenwicht te vinden.

Liefde en relaties 2013

Op het gebied van liefde en relaties laat de jaarhoroscoop 2013 een aantal grote wijzigen zien. Dat kan betekenen dat er een einde komt aan een relatie. Dat biedt echter wel mogelijkheden om de Maagd weer helemaal zichzelf te laten zijn. Voor singles zijn er kansen weggelegd, die bij te lang wachten weer verdwijnen. Familie en vrienden staan voor de Maagd klaar.

Werk en opleiding 2013

De Maagd jaarhoroscoop 2013 laat zeker veranderingen zien op het werk of met betrekking tot het volgen van een opleiding. Een andere werkgever, een hogere functie of het besluit om met een opleiding te stoppen behoren tot de mogelijke wijzingen met gevolgen voor de toekomst.

Gezondheid 2013

Het is belangrijk voor de Maagd om in 2013 gezondheidsklachten serieus te nemen. Niet alles gaat vanzelf weer over. Een bezoekje aan de huisarts kan verlichting bieden en is echt nodig aan het begin van het jaar.

Maagd Jaarhoroscoop 2012

Uit de Maagd jaarhoroscoop 2012 blijkt dat er veranderingen op stapel staan. Dat geldt niet voor alle gebieden, want over het algemeen zal er vooral sprake zijn van een rimpelloos bestaan in het nieuwe jaar. Belangrijk is dat er evenwicht zal worden gevonden tussen het persoonlijke leven en het werkzame leven.

Liefde en contacten 2012

De Maagd met een partner kan de handen dicht knijpen, want de relatie zal verder groeien en bloeien. Dat laat alle tijd en ruimte over om eens wat meer aandacht aan de vriendenkring te besteden. Er zal in dat opzicht wel een grote verandering kunnen plaatsvinden, want de jaarhoroscoop 2012 laat zien dat er belangrijke nieuwe contacten worden opgedaan.

Werk en opleiding 2012

De grootste veranderingen zullen zich voordoen op het gebied van werk en opleiding. Wie naast de opleiding nog werk zal het evenwicht moeten zien te bewaren, want de studie gaat toch echt voor. Uit de jaarhoroscoop 2012 voor de Maagd blijkt dat de huidige functie een wijziging zal ondergaan. Een reorganisatie kan zo maar op de loer liggen.

Gezondheid 2012

Met betrekking tot de gezondheid begint het nieuwe jaar goed, maar op het moment dat de herfst begint, wordt het kwakkelen. Een fikse griep ligt dan op de loer, waar haast geen ontkomen aan lijkt te zijn. Een goede weerstand zorgt er echter voor dat je snel weer de oude bent.

Maagd Jaarhoroscoop 2011

De horoscoop 2011 van het sterrenbeeld Maagd laat zien dat er positieve veranderingen op stapel staan op financieel gebied en dat wordt onder andere veroorzaakt door veranderingen in je carriere. Het is belangrijk dat je meer tijd en energie gaat steken in vriendschappen en ook op liefdesvlak meer initiatief toont.

Liefde en relaties 2011

Het werk van de Maagd heeft lange tijd op nummer één gestaan en daardoor is je liefdesleven enigszins weggezakt. In 2011 beseft de Maagd dat de partner het belangrijkste is. Alleenstaande Maagden zijn op zoek naar warmte en genegenheid in combinatie met diepgang, maar die diepgang kun je ook vinden in de vriendengroep om je heen.

Financiën 2011

Een verbetering in salaris kun je verwachten als je een andere functie krijgt. Wat dat betreft zit het met de financiën bij het sterrenbeeld Maagd in 2011 helemaal goed. De salarisverhoging leidt overigens niet tot onverantwoorde uitgaven, want dat past ook niet bij je.

Carriere 2011

Als maagd stel je hoge eisen aan jezelf en aan het werk dat je verricht. Anderen zien dat ook, dus de kans is aanwezig, dat je een andere functie krijgt aangeboden. Het is ook mogelijk dat je zelf op zoek gaat naar andere mogelijkheden, zodat u zelf kansen creëert in je loopbaan.

Persoonlijke ontwikkeling 2011

Je werk en de liefde zullen de Maagd in 2011 van nieuwe positieve energie voorzien. Op het persoonlijke vlak kom je meer open te staan voor je partner en dat leidt tot het nemen van een belangrijke persoonlijke beslissing. Het besluit kan gevolgen hebben voor de rest van uw leven.