Homepage » Http: » » Www.123horoscoop.nl » Jaarhoroscoop » Ram
donderdag 7 december 2023

Ram jaarhoroscoop 2020

Jaarhoroscoop ram van 21 maart t/m 20 april 21 maart t/m 20 april | De ram jaarhoroscoop 2020 voorspelt een leuk jaar op haast alle gebieden. De liefde krijgt alle aandacht, maar niet zonder ook met vrienden en familie plezier te beleven. De financiën en het werk zijn dit jaar volgens de sterren op een gunstige manier met elkaar verbonden. Alleen als het gaat om de gezondheid zijn er af en toe wat problemen.

Liefde en contacten 2020

De relatie met de partner is volgens de ram jaarhoroscoop 2020 helemaal top. Ook singles die nog zoekende zijn, komen de ware liefde tegen. De sterren voorzien in een prille liefde nog voordat de zomer begint. Het contact met vrienden en familie is uitstekend. Het is wel belangrijk om ook nog tijd voor jezelf te houden en niet op alles ja te zeggen.

Werk en opleiding 2020

Er doen zich leuke uitdagingen voor als het gaat om het werk of de opleiding. Het voelt voor de ram soms aan als een sprong in het diepe, maar wel met een positieve uitkomst. Het kenmerkende van de verandering is de gunstige invloed op het financiële vlak.

Gezondheid 2020

De ram jaarhoroscoop 2020 voorspelt een kwakkelend jaar als het om de gezondheid gaat. Dat is jammer en gooit op andere gebieden nogal eens roet in het eten. Een gezondere levensstijl heeft dit jaar de prioriteit om kwaaltjes te voorkomen.

Deel met vrienden

Lees ook snel andere ram horoscopen

Daghoroscoop

07 december 2023 | Geen superdag, maar het goede nieuws is, dat ook aan deze werkdag een einde komt. Doe rustig aan, denk na en maak je geen zor.. Lees verder »

Tarot jaarhoroscoop 2020

Ben je ook zo benieuwd hoe het jaar 2020 voor jou uit gaat zien? Wil je van maand tot maand weten, wat jou te wachten staat? Lees dan deze unieke tarot jaarhoroscoop 2020!

Chinese jaarhoroscoop 2020 / 2021

Het jaar van de rat eb start op 25 januari 2020. Wil je weten wat dit jaar voor jou in petto heeft? Bekijk dan snel jouw Chinese jaarhoroscoop 2020 / 2021!

Relatiehoroscoop

Wil je weten wat er op relatiegebied voor jou in de sterren staat? Wil je meer weten over relaties, vriendschappen en kansen in de liefde? Lees dan de Relatiehoroscoop!

Ram jaarhoroscoop 2019

De ram jaarhoroscoop 2019 schept een beeld van veranderingen die zich op meerdere vlakken voordoen. De ram vindt het maar al te mooi dat er wat sprake is van turbulentie. Geduld is dit jaar overigens wel een belangrijk sleutelwoord. Bijvoorbeeld als het gaat om de financiën en om het werk of de opleiding. Op het gebied van de liefde gaat dit sterrenbeeld een geweldig jaar tegemoet. De gezondheid is dit jaar niet los te zien van het mentale vlak. Er is hierin een duidelijk relatie op te merken.

Liefde en contacten 2019

De ram heeft volgens de jaarhoroscoop 2019 een prachtig jaar als het om de liefde gaat. Er is tussen partners sprake van gelijkgestemdheid. Dat is wel eens anders geweest. De singles hebben meerdere kansen om de liefde van hun leven tegen te komen. Laat vooral het gevoel daarin spreken. Dan komt het goed.

Werk en opleiding 2019

Er staat wat te gebeuren als het gaat om het werk of de opleiding. Er zit zomaar ineens ergens een kink in de kabel van een werksituatie. Het is de vraag hoe de ram daarmee omgaat of er sprake is van een goede afloop. Daarnaast is het zomaar mogelijk dat de carrière een verrassend andere kant opgaat.

Gezondheid 2019

De gezondheid van de ram is volgens de jaarhoroscoop 2019 niet het hele jaar door stabiel en optimaal. Er zijn wat momenten dat het maken van een keuze voor rust de beste keuze is. Luister naar het lichaam om tijdig een pas op de plaats te maken.

Ram jaarhoroscoop 2018

De ram jaarhoroscoop 2018 laat wat golfbewegingen zien en dat betekent dat er niet echt sprake zal zijn van een rustig jaar. Er mag zeker voor wat betreft de liefde gerekend worden op een spannend jaar. Ook de financiële situatie is alles behalve stabiel te noemen. Het is niet zo dat er alleen maar sprake is van kommer en kwel. Er doen zich namelijk ook situaties voor die de ram vooruit helpen.

Liefde en contacten 2018

Het wordt stormachtig in de liefde voor de ram in 2018 volgens het beeld dat geschetst wordt door de jaarhoroscoop. Het is voor de singles soms haast niet bij te houden, zo wervelend wordt het liefdesleven ervaren. In alle onstuimigheid is het wel aan te raden om het contact met de familie en vrienden op peil te houden.

Werk en opleiding 2018

Er kunnen zich wijzigingen voordoen met betrekking tot werk of opleiding. De mogelijkheden voor verandering zijn er, maar het is aan de ram om te bepalen welke keuzes er gemaakt worden.

Gezondheid 2018

Net als op het gebied van de liefde en de financiële situatie is er ten aanzien van de gezondheid ook nog het een en ander te stellen. De ram jaarhoroscoop voor 2018 is wat dat betreft namelijk nogal duidelijk.

Ram jaarhoroscoop 2017

De ram jaarhoroscoop 2017 staat in het teken van succes. Dat komt alleen niet helemaal vanzelf. Er zal namelijk wel wat aandacht aan moeten worden besteed. Bij het succes draait het dit jaar om de financiën, werk en opleiding. Het beeld dat geschetst wordt op het gebied van de liefde is uitstekend te noemen. Ook met de gezondheid gaat het goed, maar hiervoor geldt eveneens dat de ram daar zelf invloed op heeft.

Liefde en contacten 2017

Het is in alle opzichten een goed jaar voor de liefde volgens de ram jaarhoroscoop 2017. Het enige wat een beetje achterblijft, is de aandacht die er rest voor overige contacten. Bijvoorbeeld ten aanzien van vrienden en familie.

Werk en opleiding 2017

Er liggen voor de ram volgens de jaarhoroscoop 2017 kansen voor het oprapen op het gebied van werk en opleiding. Deze kunnen aangegrepen worden om vooruit te komen. Het is echter aan de ram om te besluiten er wel of geen gehoor aan te geven.

Gezondheid 2017

Een gezonde levensstijl heeft dit jaar een extra positieve invloed op de ram. Dat laat de jaarhoroscoop 2017 in elk geval zien. Er kunnen zich overigens wel wat kleine mankementen voordoen en stress kan de gezonde levensstijl weer teniet doen.

Ram jaarhoroscoop 2016

De ram jaarhoroscoop 2016 laat een mix van kleine en grote veranderingen zien die in de loop van het jaar afwisselend worden ervaren. De grootste verandering heeft betrekking op het werk of op de opleiding. Op het liefdesfront is er sprake van hoogtepunten voor singles, maar de ram in een relatie zal zelf alles op alles moeten zetten om het spannend te houden. De gezondheid moet wel in de gaten worden gehouden.

Liefde en contacten 2016

De ram jaarhoroscoop 2016 laat voor singles en stelletjes een ander beeld zien. Singles kunnen de tijd van hun leven beleven, maar moeten daarin niet direct te ver doorslaag. De ram die een partner heeft, wordt aangeraden om de liefde bloeiend te houden. Met de overige contacten zit het goed in de omgeving, zoals ten aanzien van vrienden en familie.

Werk en opleiding 2016

De jaarhoroscoop voor het jaar 2016 laat leuke veranderingen zien op het gebied van werk en opleiding. Dat doet dit sterrenbeeld goed, want de verandering heeft op meerdere gebieden invloed. Extra voordeel is dat de financiën hierdoor ook een beter beeld geven.

Gezondheid 2016

Met de gezondheid kan het wel wat beter volgens de jaarhoroscoop ram in 2016, want er is een wisselend beeld te zien. Het is goed om het lichaam in de gaten te houden en stress buiten de deur te laten.

Ram jaarhoroscoop 2015

De ram jaarhoroscoop 2015 is een aaneenschakeling van subtiele veranderingen die zich voordoen in een lichtgolvende beweging. Dat laat ook meteen het beeld zien dat er weinig hoogtepunten of dalen verwacht hoeven te worden. Op het gebied van liefde blijft alles bij het oude vertrouwde en dat is ook van toepassing op de financiële situatie. Ten aanzien van de loopbaanontwikkeling kan de weg naar boven worden ingezet, maar de gezondheid dient wel in de gaten gehouden te worden.

Liefde en contacten 2015

Goed nieuws voor de singles die op zoek zijn naar de liefde, want volgens de ram jaarhoroscoop dient de ware liefde zich aan. Geef het de tijd om elkaar te leren kennen en volg daarbij je gevoel. Relaties blijven dit jaar stabiel en dat geldt niet alleen ten aanzien van de liefde met de partner, maar ook met betrekking tot vrienden.

Werk en opleiding 2015

De ram horoscoop 2015 biedt leuke vooruitzichten op het gebied van werk en opleiding. De weg omhoog kan worden ingezet, maar een zijwaartse stap naar buiten de eigen omgeving ligt eveneens op het pad.

Gezondheid 2015

De ram horoscoop 2015 laat een duidelijk gezondheidsbeeld zien, waarbij het gemiddeld genomen vooral de kleine ongemakken zijn die de kop opsteken. Zo is de kans op blessures wat groter dan normaal het geval is.

Ram jaarhoroscoop 2014

De ram jaarhoroscoop 2014 laat op één specifiek vlak een grote verandering zien, maar ook op andere gebieden zal de ram verschillende ontwikkelingen doormaken. Deze ontwikkelingen kennen zowel positieve als negatieve aspecten, waarbij de aanpak van de ram invloed heeft op de uitkomst en de toekomst.

Liefde en contacten 2014

De koppigheid van de ram kan in het begin van 2014 volgens de jaarhoroscoop 2014 direct al voor problemen zorgen binnen het gezin. Zie de problemen zelf tijdig onder ogen en ga aan de relatie werken. De ram zonder partner kan in het begin van het jaar hevig verliefd worden, maar pas na de lente zal duidelijk worden of de relatie standhoudt.

Werk en opleiding 2014

Met betrekking tot het werk laat de ram jaarhoroscoop in 2014 de grootste verandering zien. Er kan sprake zijn van een ontslagsituatie als gevolg van een reorganisatie. Zie dat echter niet als een verlies, maar als een kans om de carrière een andere wending te geven. Een opleiding volgen is altijd positief en kan de ram betere perspectieven bieden.

Gezondheid 2014

De ram jaarhoroscoop 2014 is positief gestemd over de gezondheid, maar om gezond te blijven wordt wel aangeraden om meer te bewegen en gezonder te eten. Overigens komen er wel kleine gezondheidskwalen voor, waarbij een flinke griep in het begin van het jaar hardnekkig blijkt te zijn.

Ram jaarhoroscoop 2013

De Ram jaarhoroscoop 2013 laat aanzienlijke verbeteringen zien ten opzichte van het jaar 2012. Het wordt een stabiel jaar met een aantal toppen, waarbij de dalen ver weg zijn gelegen. Een tegenslag van miniem formaat gooit gelukkig geen roet in het eten, want het blijft een geweldig jaar voor de Ram.

Liefde en relaties 2013

De single Ram zal volgens de jaarhoroscoop 2013 nog even geduld moeten betrachten, maar in de zomer is er alle gelegenheid om volop van de liefde te genieten. Dat geldt ook voor de Ram die al een partner heeft. De hechte band met familie en vrienden wordt nog sterker door verschillende gebeurtenissen.

Werk en opleiding 2013

Op het gebied van werk en opleiding laat de Ram jaarhoroscoop 2013 geen bijzonder ingrijpende veranderingen zien. Ook hier geldt dat stabiliteit door de Ram als prettig wordt ervaren. Studerende Rammen moeten er wel een tandje harder aantrekken en de opleiding niet als nevenactiviteit gaan beschouwen.

Gezondheid 2013

Doordat 2013 volgens de jaarhoroscoop 2013 een grote stabiliteit laat zien met een aantal positieve veranderingen ten aanzien van de liefde en op het financiële vlak, zit de Ram lekker in zijn vel. Dat is ook te merken aan de prima gezondheid, want de Ram heeft weinig klachten.

Ram Jaarhoroscoop 2012

De Ram jaarhoroscoop 2012 kan vertaald worden naar een turbulent jaar, dat ogenschijnlijk rimpelloos lijkt te starten. De wijzigingen zijn vooral positief te noemen met her en der een kleine tegenslag, die met veel optimisme al snel weer overwonnen zal worden.

Liefde en contacten 2012

Op liefdesgebied is er een interessante wending waar te nemen, zoals blijkt uit de jaarhoroscoop Ram voor het jaar 2012. Dat kan duiden op gezinsuitbreiding voor gelukkige stellen, maar kan ook wijzen op het eindelijk ontmoeten van de ware. Houd de ogen dus geopend en zeker ook in de bestaande vriendenkring.

Werk en opleiding 2012

Dat er in 2012 wat staat te veranderen op het gebied van werk en opleiding voor de Ram staat volgens de jaarhoroscoop in elk geval vast. Een verhuizing van uw huidige werkgever of een verhuizing om ergens anders een baan te krijgen is zeker mogelijk. De Ram, die voor de keuze voor het volgen van een opleiding staat moet in elk geval zijn hart volgen.

Gezondheid 2012

De gezondheid van de Ram blijft in het jaar 2012 over het algemeen stabiel. Een verkoudheidje kan altijd op de loer liggen, maar daar lijkt de Ram minder vatbaar voor te zijn. Gevoelige plek is de maag, maar als niet alles te zwaar wordt opgenomen doen zich op dat gebied geen problemen voor.

Ram Jaarhoroscoop 2011

Er staan voor jou minder veranderingen op stapel dan normaal, Ram. 2011 wordt een stabiel jaar, mét onverwachte avonturen op liefdesgebied. Romantiek staat centraal, waardoor je een positief gevoel zult overhouden aan 2011.

Liefde en relaties 2011

Op dit gebied zal 2011 veel goeds brengen en vooral voor de Ram zonder partner bijzonder vruchtbaar zijn. De maand oktober biedt nieuwe kansen en ontwikkelingen in de liefde. Voor de Ram die al een vaste partner heeft, krijgt de relatie nog meer diepgang. Juni is nog een de maand om in de gaten te houden. Dat is de maand dat er een onverwachte, maar welkome gebeurtenis plaatsvindt.

Financiën 2011

De Ram borduurt in 2011 voort op het succes van vorig jaar en misschien zelfs te maken krijgen met een financiële meevaller. Die meevaller kan een erfenis zijn, maar ook zomaar een spontane schenking van een dierbaar familielied.

Carriere 2011

De Ram wil steeds vernieuwen, maar voor het jaar 2011 staan er op loopbaangebied weinig veranderingen op stapel. Je geniet wel volop van je werk en die inzet zal beloond worden. Door de komst van een nieuwe collega krijg je weer nieuwe energie: elke verandering is welkom.

Persoonlijke ontwikkeling 2011

De directe behoefte aan actie en verandering staat in 2011 op een laag pitje en dat sterkt de Ram als persoonlijkheid. Je zult dit jaar tevreden zijn en in het bijzonder genieten van de diepgang in relaties.