Homepage » Http: » » Www.123horoscoop.nl » Jaarhoroscoop » Stier
woensdag 6 december 2023

Stier jaarhoroscoop 2020

Jaarhoroscoop Stier van 21 april t/m 21 mei 21 april t/m 21 mei | Varen op de woelige baren. De stier jaarhoroscoop 2020 laat zien dat er sprake is van veel afwisseling. Het is zeker geen saai jaar volgens de sterren en zeker niet op financieel vlak. Het is echter niet alleen verandering wat de sterren voorspellen. Zo voorspelt de jaarhoroscoop voor de stier een rustig beeld als het om werk of studie gaat. Dat is wel prettig. Dit sterrenbeeld moet wel op het eten en drinken letten als het om de gezondheid gaat.

Liefde en contacten 2020

De stier jaarhoroscoop 2020 geniet dit jaar volop als het om de liefde gaat. Het is een jaar van waardering naar elkaar toe en dat voelt fijn. Ben je single en toe aan een relatie? Dan is het begin van de lente het moment om daaraan toe te geven. Die ene liefde komt heus voorbij, maar je moet wel de eerste stap zetten.

Werk en opleiding 2020

Het werk of de opleiding laten een vlak beeld zien volgens de jaarhoroscoop 2020 voor de stier. Alles loopt op rolletjes en je hebt ook het gevoel de controle te hebben.

Gezondheid 2020

De Bourgondische levensstijl heeft in 2020 volgens de stier jaarhoroscoop invloed op de gezondheid. Dat is geen positieve invloed en is vooral merkbaar in de loop van het jaar. Vermijd ook om op stressmomenten te gaan eten.

Deel met vrienden

Lees ook snel andere Stier horoscopen

Daghoroscoop

06 december 2023 | Je vermogen om creatief te zijn met taal zal vandaag van pas komen. Je hebt veel goede ideeën; zet ze op papier ter wille va.. Lees verder »

Tarot jaarhoroscoop 2020

Ben je ook zo benieuwd hoe het jaar 2020 voor jou uit gaat zien? Wil je van maand tot maand weten, wat jou te wachten staat? Lees dan deze unieke tarot jaarhoroscoop 2020!

Chinese jaarhoroscoop 2020 / 2021

Het jaar van de rat eb start op 25 januari 2020. Wil je weten wat dit jaar voor jou in petto heeft? Bekijk dan snel jouw Chinese jaarhoroscoop 2020 / 2021!

Relatiehoroscoop

Wil je weten wat er op relatiegebied voor jou in de sterren staat? Wil je meer weten over relaties, vriendschappen en kansen in de liefde? Lees dan de Relatiehoroscoop!

Stier jaarhoroscoop 2019

De stier jaarhoroscoop 2019 geeft een beeld waarin afwisseling centraal staat. In de basis is het stabiel, maar er zijn een aantal extremen. Bijvoorbeeld als het gaat om de relaties en het werk. Hierin doen zich situaties voor, waarin de stabiliteit ver te zoeken is. Het financiële plaatje is wat gelijkmatiger, maar wel met een positieve ontwikkeling. Met de gezondheid van de stier is het doorgaans prima gesteld. Daar zijn overigens wel een aantal uitzonderingen voor wie dat niet opgaat.

Liefde en contacten 2019

Het is op het gebied van de liefde volgens de stier jaarhoroscoop 2019 niet fantastisch te noemen. Jaloers gedrag is funest net als te weinig aandacht voor elkaar. Verder is het belangrijk om in de communicatie met vrienden en familie duidelijk te zijn.

Werk en opleiding 2019

Er staat wat te gebeuren met het werk of de opleiding van de stier in 2019. Er komt een grote verandering aan en misschien zelfs wel meer dan een. Daar is de jaarhoroscoop niet helemaal duidelijk in. Het is niet zo dat iedere verandering noodzakelijk is of negatief uitpakt. Wat dat betreft is er ook goed nieuws te verwachten.

Gezondheid 2019

De gezondheid van de stier is volgens de jaarhoroscoop stabiel te noemen. Er zijn echter uitzonderingen op van toepassing. Dan gaat het met namen om het gebied rond de luchtwegen dat voor problemen zorgt.

Stier jaarhoroscoop 2018

De stier jaarhoroscoop 2018 schetst een duidelijk beeld als het gaat om de stabiliteit in het leven. Die is namelijk volop aanwezig op een aantal gebieden, zoals in de liefde, maar ook ten aanzien van het werk en de financiën. Met betrekking tot het werk zijn er wel mogelijkheden die tot verandering kunnen leiden. De gezondheid kan zo nu en dan wat te wensen over laten.

Liefde en contacten 2018

De liefde is de stabiele factor volgens de jaarhoroscoop voor de stier in 2018. Het is echter wel nodig om er zo nu en dan de nodige aandacht aan te besteden. Singles wordt aangeraden vooral in het begin van het jaar de ogen goed open te houden. Met betrekking tot de overige contacten geldt dat er zich op een verrassend leuke wending na geen grote wijzigingen voordoen.

Werk en opleiding 2018

Met betrekking tot werk en opleiding geldt voor de stier dat er zich weinig wijzigingen voordoen behalve als de stier de zinnen daarop heeft gezet. Dat betekent dat er zeker opties zijn om vooruit te komen of een ander pad in te slaan. Dat kan wel wat hoofdbrekens kosten.

Gezondheid 2018

De gezondheid van de stier is volgens de jaarhoroscoop over het geheel genomen stabiel, maar dat geldt niet voor iedereen met dit sterrenbeeld. Het is namelijk wel belangrijk om bepaalde signalen in de gaten te houden.

Stier jaarhoroscoop 2017

De stier jaarhoroscoop 2017 laat zien dat er zich een aantal obstakels kunnen voordoen. Dat is vooral het geval op financieel gebied. Er komen tegenslagen aan, maar die kunnen door de stier goed worden opgevangen. Er zijn ook positieve ontwikkelingen waar te nemen, zoals op het gebied van de liefde. Met betrekking tot werk en opleiding is het zo dat het een redelijk zwaar jaar kan worden. Voor wat betreft de gezondheid is er in het algemeen sprake van een stabiel jaar.

Liefde en contacten 2017

De positieve ontwikkelingen doen zich volgens de jaarhoroscoop 2017 voor de stier voor op het vlak van de liefde. In relatie tot de partner is er zelfs sprake van een fantastisch jaar. Overigens wordt er ook volop tijd besteed aan contacten met vrienden en familie.

Werk en opleiding 2017

De stier kan volgens de jaarhoroscoop veel te verduren krijgen tijdens het werk of de opleiding. Ga daar op een goede manier mee om en neem gewoon de verantwoordelijkheid daar waar het nodig is.

Gezondheid 2017

De gezondheid is volgens de stier jaarhoroscoop 2017 het gebied waar dit jaar de meeste stabiliteit van te verwachten valt. Uitzonderingen uiteraard daargelaten. Bij kleine lichamelijke klachten wordt wel geadviseerd om tijdig naar de huisarts te gaan. Dan kan het probleem sneller worden opgelost.

Stier jaarhoroscoop 2016

De stier jaarhoroscoop 2016 laat een stabiel beeld zien met leuke gebeurtenissen op persoonlijk vlak. De financiële kant verdient wel de nodige aandacht op het gebied van spaarzaamheid. Over het algemeen gaat het met de gezondheid wel goed, maar er kunnen uitzonderingen zijn, waarbij het lichaam signalen afgeeft die serieus genomen moeten worden. Singles kunnen dit jaar de tijd van hun leven beleven

Liefde en contacten 2016

De stier jaarhoroscoop voor 2016 laat voor stelletjes een wat minder positief beeld zien dan voor singles. De single stieren kunnen zomaar de liefde van hun leven tegenkomen, maar de stier in een lange relatie veroorzaakt door eigen gedrag wat spanningen op liefdesgebied.

Werk en opleiding 2016

Ten aanzien van de loopbaan geldt dat de jaarhoroscoop voor de stier in 2016 eerst een minder positief beeld laat zien. Het ligt aan dit sterrenbeeld zelf op er alsnog een positieve draai aan kan worden gegeven.

Gezondheid 2016

Het lijkt met de gezondheid in 2016 volgens de jaarhoroscoop stier prima te gaan, maar de winter is een periode dat er extra gelet moet worden op signalen die het lichaam afgeeft. Niet alles gaat namelijk vanzelf over, zodat bij aanhoudende symptomen beter een bezoek aan de huisarts kan worden gebracht.

Stier jaarhoroscoop 2015

De stier jaarhoroscoop 2015 is onder meer positief gestemd op het gebied van de liefde en contacten. Interessant zijn ook de mogelijkheden die er ten aanzien van het werk of opleiding geboden worden. Het beeld dat de gezondheid laat zien is wat minder euforisch, maar door op tijd de klachten serieus te nemen, kan meer ellende voorkomen worden.

Liefde en contacten 2015

De stier jaarhoroscoop 2015 laat op het gebied van de liefde zien dat de band met de partner zich versterkt. De contacten met familie worden intenser en singles kunnen door actie te ondernemen meer bereiken in het vinden van een levenspartner.

Werk en opleiding 2015

De stier jaarhoroscoop 2015 laat een mogelijke wijziging zien in het pad dat bewandeld wordt met betrekking tot werk of opleiding. Het is echter aan de stier om te bepalen of er voor de verandering die op het pad komt wordt gekozen. De verandering laat overigens wel een positieve beeld zien.

Gezondheid 2015

Met de gezondheid gaat het bij de gemiddelde stier volgens de jaarhoroscoop 2015 niet altijd even goed. De lichamelijke problemen doen zich vooral voor aan het bewegingsapparaat en daar moet zeker op gelet worden, want anders gaat het van kwaad tot erger.

Stier jaarhoroscoop 2014

De stier jaarhoroscoop 2014 voorspelt in alle opzichten een beter jaar in vergelijking met 2013. De stier kan met hernieuwde energie en inzichten op volle kracht vooruit en initiatieven ontplooien om vooruit te komen in het leven. Volhouden loont en de aanhouder zal zeker winnen, maar het is wel belangrijk om de controle te houden over alle veranderingen.

Liefde en contacten 2014

Met de liefde zit het volgens de stier jaarhoroscoop 2014 zeker goed en dat geldt niet alleen voor degene met een vaste relatie. De single stier kan zich in de periode rond april verheugen op een leuke kennismaking en die ontmoeting kan wel eens een langdurig vervolg krijgen.

Werk en opleiding 2014

De stier kan volgens de jaarhoroscoop 2014 een wending geven aan de carrière, waarbij de situatie van werkloosheid definitief ten einde komt. Het aantrekkelijke element uit de jaarhoroscoop is dat de nieuwe werksituatie ook een verbetering met zich meebrengt ten aanzien van de financiële situatie. Daar kan dus volop van geprofiteerd worden en is meer dan dik verdiend.

Gezondheid 2014

Genieten van eten en drinken is de stier niet vreemd, maar het is wel opletten geblazen. De gezondheid kan namelijk onder de levensstijl te lijden hebben, want er kunnen zomaar een paar kilo’s bijkomen, waardoor een situatie van overgewicht kan ontstaan. Op tijd sporten, wat matigen met alcohol en veel groente en fruit eten is voor de stier het devies in 2014.

Stier jaarhoroscoop 2013

Grote veranderingen staan er volgend jaar te wachten volgens de Stier jaarhoroscoop 2013. De meeste veranderingen zijn gelukkig positief en doen zich voor op het financiële vlak en op het gebied van de liefde en relaties. De gezondheid moet wel in de gaten worden gehouden, want de goede weerstand aan het begin van het jaar laat verderop in 2013 wat barstjes zien.

Liefde en relaties 2013

De Stier jaarhoroscoop 2013 laat met betrekking tot het liefdesleven wijzigingen zien. Dat kan echter wel van alles betekenen, zoals ten huwelijk gevraagd worden, de komst van een kindje of het eindelijk tegenkomen van de ware liefde. Liefdesperikelen worden met alle liefde weer opgelost. Familie en vrienden verdienen in 2013 meer aandacht, want het leven bestaat uit meer dan de eigen huiselijke kring alleen.

Werk en opleiding 2013

Uit de jaarhoroscoop 2013 voor de Stier blijkt duidelijk dat de drang om te presteren beloond wordt. Dat kan met een loonsverhoging gepaard gaan, maar ook met een uitbreiding van taken. Wie voor de keuze staat aan een opleiding te beginnen moet het toekomstperspectief in de gaten houden met het oog op de werkgelegenheid in het vakgebied.

Gezondheid

De goede weerstand aan het begin van 2013 zorgt ervoor dat de Stier minder last heeft belast te worden met een verkoudheid of griep. In de loop van het jaar kunnen zich wat ongemakken voordoen en is het advies om tijdig naar de huisarts te gaan. Niet te lang doorlopen met kleine kwaaltjes, want dat is niet nodig en kost veel energie.

Stier Jaarhoroscoop 2012

De Stier jaarhoroscoop 2012 is in meerdere opzichten verrassend positief te noemen. Het nieuwe jaar biedt namelijk fantastische nieuwe mogelijkheden, waarbij het stabiele voorgaande jaar een stevige basis zal bieden. Tegenslagen zullen zich niet in een groot formaat voordoen, maar de positieve veranderingen zijn wel groot in omvang.

Liefde en contacten 2012

Stieren met een single status zullen in het jaar 2012 volgens de horoscoop meerdere kansen krijgen om de liefde te vangen. Blijf dus alert en kijk goed om je heen, zodat je de ware kunt tegenhouden als deze nietsvermoedend voorbij loopt. De vriendschappelijke contacten zullen na het ontmoeten van de liefde tijdelijk even op een laag pitje worden gezet, maar dat zal je niet kwalijk worden genomen.

Werk en opleiding 2012

Als door je werkgever de mogelijkheid wordt geboden om een opleiding te volgen, is het aan te raden om deze unieke kans met beide handen aan te grijpen. De opleiding zal namelijk de basis vormen voor verdere groei in je carri�re. De drang om te presteren is altijd aanwezig en dat komt dit jaar volgens de Stier jaarhoroscoop 2012 uitstekend van pas.

Gezondheid 2012

Een kuchje hier, een kriebeltje daar zijn symptomen waar de Stier in de eerste en in de laatste maanden van het jaar 2012 mee geconfronteerd zal worden. Het is raadzaad om meer aan beweging te gaan doen, zodat de stramme spieren weer wat flexibeler worden.

Stier Jaarhoroscoop 2011

2010 was een rustig jaar voor de Stier, maar daar is in 2011 niets van te merken! Vrolijkheid staat voorop en geluk is aan je zijde, Stier.

Liefde en relaties 2011

Voor de Stier is de aandacht in 2011 vooral gericht op kinderen. Dit kan duiden op gezinsuitbreiding, maar ook dat al aanwezige kinderen een centrale rol gaan innemen in het leven van de stier. Nieuwe vriendschappen dienen zich aan en dat zal deuren openen.

Financiën 2011

Het wagen van een gokje kan financieel voordeel opleveren, maar het lot mag niet getart worden! Wel kan er van de gelegenheid gebruik worden gemaakt om een waardevolle investering te doen, die vooral op lange termijn goede vooruitzichten biedt.

Carriere 2011

Geduld komt in je carriere in het jaar 2011 zeker van pas. Omdat deze eigenschap de Stier op het lijf geschreven is, heb je daar geen problemen mee. Aan het einde van 2011 komen er nieuwe kansen op werkgebied. Je kunt hier op inspringen, maar ook hiervoor geldt dat geduld beloond zal worden.

Persoonlijke ontwikkeling 2011

Door de aandacht voor je uiterlijk, voel je je niet alleen fitter, maar straal je dat ook uit naar de omgeving. De Stier zal zich in 2011 op zowel het mentale als het fysieke vlak sterk voelen. Je persoonlijke ontwikkeling kan verder in gang worden gezet als je besluit om in de maand april een eventuele verslaving aan te pakken.