Homepage » Http: » » Www.123horoscoop.nl » Jaarhoroscoop » Vissen
zaterdag 23 september 2023

Vissen jaarhoroscoop 2020

Jaarhoroscoop Vissen van 19 februari t/m 20 maart 19 februari t/m 20 maart | Het is volgens de vissen jaarhoroscoop 2020 sprake van een jaar met veel afwisseling. Het lijkt wel alsof de ene gebeurtenis na de andere plaatsvindt. Zo voelt het in ieder geval wel en dat brengt onrust met zich mee. Het is een prima jaar voor de liefde en op het werk lijkt alles zijn gangetje te gaan. Lichaam en geest zijn als het om de gezondheid gaat nauw met elkaar verbonden.

Liefde en contacten 2020

Vier de liefde en geniet van de fantastische momenten met je partner. Of als single die volgens de vissen jaarhoroscoop 2020 de liefde vindt. Het prille begin zorgt nog voor wat twijfels, maar laat het maar gebeuren. In contact met vrienden en familie is het af en toe beter om even pas op de plaats te maken.

Werk en opleiding 2020

Het gaat goed met het werk of met de opleiding in 2020. Daar is de jaarhoroscoop vissen duidelijk in, maar wel tot een bepaalde hoogte. Kijk maar eens met een objectieve blik naar je carrière dan zie je dat er eigenlijk heel veel gebeurt. Zorg dat je er vat op krijgt, zodat alles onder controle blijft.

Gezondheid 2020

De vissen jaarhoroscoop 2020 geeft een kwakkelend beeld weer als het gaat om de gezondheid. Lichaam en geest zijn niet aldoor in balans en dat zorgt voor opkomende kwaaltjes.

Deel met vrienden

Lees ook snel andere Vissen horoscopen

Daghoroscoop

23 september 2023 | Wat jouw privéleven betreft moet je aan het begin van de dag oppassen dat kleine probleempjes niet enorm opgeblazen worden. .. Lees verder »

Tarot jaarhoroscoop 2020

Ben je ook zo benieuwd hoe het jaar 2020 voor jou uit gaat zien? Wil je van maand tot maand weten, wat jou te wachten staat? Lees dan deze unieke tarot jaarhoroscoop 2020!

Chinese jaarhoroscoop 2020 / 2021

Het jaar van de rat eb start op 25 januari 2020. Wil je weten wat dit jaar voor jou in petto heeft? Bekijk dan snel jouw Chinese jaarhoroscoop 2020 / 2021!

Relatiehoroscoop

Wil je weten wat er op relatiegebied voor jou in de sterren staat? Wil je meer weten over relaties, vriendschappen en kansen in de liefde? Lees dan de Relatiehoroscoop!

Vissen jaarhoroscoop 2019

De vissen jaarhoroscoop 2019 is positief gestemd als het gaat om liefde en relaties. Dat is een goed teken en dat positieve beeld heeft ook betrekking op werk en opleiding. Er staat een aangename verrassing te wachten die de loopbaan beïnvloedt. Het jaar is rooskleurig als het om de financiën gaat. Er zijn natuurlijk wel een aantal momenten waarop het even tegenzit. Bijvoorbeeld in mentaal opzicht, maar voor vissen geldt dat het goedkomt als beide benen op de grond blijven staan. De gezondheid is overigens een aandachtspunt.

Liefde en contacten 2019

Er is goed nieuws voor vissen met een singlestatus. De jaarhoroscoop 2019 voorziet dat er een liefde op het pad komt. Degene met een partner komen nader tot elkaar en dat voelt als een verrijking van het liefdesleven.

Werk en opleiding 2019

Dit sterrenbeeld krijgt een kans om verandering aan te brengen in werk of opleiding. Het is een positieve verandering die dit sterrenbeeld ten deel valt. Het leuke is dat de situatie zich op een volkomen onverwacht moment voordoet.

Gezondheid 2019

De gezondheid van de vissen is volgens de jaarhoroscoop 2019 niet altijd optimaal. Er doen zich een aantal stressvolle situaties voor. Het is belangrijk dat dit sterrenbeeld de situatie in de ogen kijkt en ermee leert omgaan. Dat is merkbaar beter voor de gezondheid.

Vissen jaarhoroscoop 2018

De vissen jaarhoroscoop 2018 schetst een beeld van een jaar dat in het teken van het gevoelsleven komt te staan. Dat betekent dat er meer gehandeld wordt naar gevoel dan naar de ratio. Daarbij wordt de omgeving nog wel eens vergeten. Voor wat betreft de liefde kan er van een verandering sprake zijn. Met betrekking tot werk en opleiding is er sprake van voorspoed, maar dat is op de financiën weer niet standaard van toepassing. De gezondheid is mede afhankelijk van de opstelling en gedragingen van de vissen.

Liefde en contacten 2018

Voor singles zijn er volgens de vissen jaarhoroscoop in het jaar 2018 leuke kansen weggelegd op het gebied van de liefde. Bestaande relaties kunnen het een en ander te verduren krijgen, waarbij de uitkomst onzeker is. Ten aanzien van de overige contacten kan gesteld worden dat er niet alleen naar het gevoel moet worden geluisterd.

Werk en opleiding 2018

De vissen krijgen op het gebied van werk of opleiding de kans zich verder te bewijzen. Er doet zich namelijk op het gebied van de carrière een situatie voor, waarin er grote stappen vooruit gezet kunnen worden.

Gezondheid 2018

De gezondheid van de vissen is volgens de jaarhoroscoop 2018 gekoppeld aan het gevoelsleven en de wijze waarop dit sterrenbeeld in het leven staat. Bestaande klachten moeten serieus genomen blijven worden.

Vissen jaarhoroscoop 2017

De vissen jaarhoroscoop 2017 laat zien dat er sprake is van een jaar, waarin wat meer staat te gebeuren. Aan een meer stabiele periode lijkt een eind te komen, maar dat hoeft niet negatief uitgelegd te worden. Op het gebied van de liefde kan er namelijk wel een en ander verwacht worden. De gezondheid laat tot in het voorjaar nog wat te wensen over, maar daarna is een stabiel beeld te zien voor vissen.

Liefde en contacten 2017

Er staat zeker wat te gebeuren op het gebied van de liefde volgens de jaarhoroscoop 2017 voor vissen. De relatie met de partner bevindt zich op een stabiel niveau. Voor singles zijn er zeker kansen in de liefde. Vissen kunnen teleurgesteld raken in de houding en opstelling van een vriend of familielid.

Werk en opleiding 2017

Er kan zoals gezegd veel gebeuren volgens de vissen jaarhoroscoop 2017. Dat zal echter niet zo snel plaatsvinden op het gebied van werk en opleiding. Vissen die wel graag verandering willen en vooruit willen komen, moeten daarvoor wel een opoffering doen.

Gezondheid 2017

Vissen hebben volgens de jaarhoroscoop 2017 vooral in het begin van het jaar te maken met wat gezondheidsproblemen. Dat wordt in de loop van het jaar wat beter. Het is van belang om goed naar de signalen van het lichaam te luisteren.

Vissen jaarhoroscoop 2016

De vissen jaarhoroscoop 2016 geeft een beeld weer met positieve veranderingen en dan met name ten aanzien van de liefde en op het vlak van werk en opleiding. Met de geldzaken gaat het goed en op persoonlijk vlak breekt een tijd van evenwicht aan. Het kan met de gezondheid in afwisselende periodes wel wat minder goed gaan

Liefde en contacten 2016

De liefde staat volgens de jaarhoroscoop 2016 voor vissen centraal en neemt dan ook veel tijd in beslag. Dat geldt zowel voor stelletjes als voor singles die nog op zoek zijn naar de ware liefde. Door alle ontwikkelingen lijkt er wat minder ruimte te zijn om de nodige tijd te nemen voor familiebezoek en omgang met vrienden.

Werk en opleiding 2016

De vissen jaarhoroscoop 2016 is duidelijk voor wat betreft de ontwikkelingen op het gebied van werk en opleiding. Het is namelijk een uitstekende tijd voor verandering. Of de geboden kansen ook aangegrepen worden, is echter de vraag.

Gezondheid 2016

Het overwegend positieve beeld van de jaarhoroscoop voor vissen in 2016 laat op het gebied van de gezondheid wat minder positieve signalen zien. Het kan af en toe kwakkelen worden en dan is het nodig om op tijd wat rust te nemen.

Vissen jaarhoroscoop 2015

De vissen jaarhoroscoop 2015 laat een goed beeld ten aanzien van de financiële situatie. Dat was in het afgelopen jaar nog wel afzien. Het jaar begint rustig, maar zodra het voorjaar begint, wachten er een aantal positieve gebeurtenissen. Zo wordt de liefde sprankelend en krijgen singles vooral in de herfst de grootste kans om de ware te ontmoeten.

Liefde en contacten 2015

De vissen jaarhoroscoop 2015 is voor de meeste vissen positief ten aanzien van de liefde. Er wordt meer aandacht besteed aan de partner en dat beloont zich dubbel en dwars terug. Singles krijgen kansen, maar het kan tot het najaar duren voordat de ware liefde zich laat zien.

Werk en opleiding 2015

De aandacht richt zich volgens de vissen jaarhoroscoop 2015 vooral op de persoonlijke ontwikkeling binnen het bedrijf of de studie die gevolgd wordt. Er doen zich daarna interessante kansen voor. Ook werkloze vissen krijgen kansen, maar dan wordt wel aangeraden om de aandacht niet op een specifieke functie te richten.

Gezondheid 2015

Stress is blijkens de jaarhoroscoop voor vissen in 2015 een factor die voor gezondheidsproblemen kan zorgen. De gevoeligheid van dit sterrenbeeld speelt daarbij een rol en het is belangrijk om gebeurtenissen te overdenken en in het juiste perspectief te plaatsen. Er kunnen zich verder diverse gezondheidsproblemen voordoen waarvoor een bezoek aan de huisarts wordt aangeraden.

Vissen jaarhoroscoop 2014

Het wordt een afwisselend jaar voor de vissen volgens de jaarhoroscoop 2014. De afwisseling doet zich voor op emotioneel en materieel vlak en kent positieve en negatieve elementen. Voor het einde van het jaar treedt er echter meer stabiliteit op en voelt de vissen zich weer helemaal in het element.

Liefde en contacten 2014

De vissen jaarhoroscoop 2014 laat op het liefdesvlak zien dat er sprake is van emotionele dieptepunten in relatie tot de partner. Elkaar blijven respecteren en naar elkaar luisteren, kan verdere ellende voorkomen. Singles zullen in de zomer het gevoel krijgen dat de prille relatie tot een serieuze relatie zal uitgroeien.

Werk en opleiding 2014

Ook op het gebied van werk en opleiding laat de vissen jaarhoroscoop 2014 veranderingen zien. Vissen die zelf op zoek gaan naar ander werk kunnen zich volgens de jaarhoroscoop het beste richten op de zorgsector. Daar zijn banen te vinden die de vissen op het lijf geschreven zijn.

Gezondheid 2014

De gezondheid is een gevoelig punt bij de vissen en dat laat de jaarhoroscoop 2014 nu ook weer zien. Hardnekkige vermoeidheid kan de vissen parten spelen. Dat is niet aan stress te wijten, maar eerder vanuit medische hoek te verklaren. Door tijdig een huisarts te bezoeken kan een voortslepende vermoeidheid eerder onderbroken worden.

Vissen jaarhoroscoop 2013

De Vissen jaarhoroscoop 2013 laat duidelijk zien dat er vooral veel aandacht zal zijn voor de eigen persoon. De aandacht wordt naar binnen gericht en dat kan op het praktische vlak wel eens tot problemen leiden. Er zullen zich op het gebied van werk en opleiding geen spectaculaire veranderingen voordoen, maar wel met betrekking tot de liefde.

Liefde en relaties 2013

Uit de Vissen jaarhoroscoop 2013 blijkt overduidelijk dat het liefdesleven van singles rond de zomer op het punt staat tot een geweldige uitbarsting te komen. In positieve zin overigens. Bestaande relaties met een Vissen partner staat een geweldige verandering te verwachten. In 2013 zou er wel eens een kindje verwacht kunnen worden.

Werk en opleiding 2013

Op het gebied van werk en opleiding laat de jaarhoroscoop 2013 voor de Vissen geen grote wijzingen zien. Het is echter wel goed mogelijk om een andere weg in te slaan als dat gewenst wordt. De sterren zijn wat dat betreft zeker gunstig, maar alleen als de intuïtie daarbij gevolgd wordt.

Gezondheid 2013

Met betrekking tot de gezondheid van de Vissen is de jaarhoroscoop 2013 minder duidelijk. Kleine klachten kunnen wel eens hardnekkig aanhouden, zoals een verkoudheid die maar niet over lijkt te gaan. Dat kost vooral veel energie en Vissen doen er verstandig aan om op tijd rust te nemen.

Vissen Jaarhoroscoop 2012

De Vissen jaarhoroscoop 2012 laat afwisselend verandering en stabiliteit zien. Dat valt te verklaren uit het gegeven dat er zich op het gebied werk en opleidingen verassende wijzigingen kunnen voordoen en het op andere vlakken meer rustig blijft. Zoals Vissen gewend zijn, zal het gevoelsleven in 2012 een groei doormaken.

Liefde en contacten 2012

Vissen met een partner zullen in 2012 een verdieping in de relatie opmerken. Dat wijst de Vissen jaarhoroscoop voor het nieuwe jaar in elk geval uit. De vrije Vissen kunnen een hengel uitwerpen in de liefdesvijver en moeten niet verbaasd staan als de liefde van hun dromen in het echte leven verschijnt. Voor het onderhouden van vriendschappen telt dat er ruimte moet worden vrijgemaakt in de agenda.

Werk en opleiding 2012

De jaarhoroscoop 2012 voor Vissen laat zien dat het volgen van een opleiding de kansen voor het vinden van een andere baan aanzienlijk vergroot. Werk je al tijden in dezelfde functie en ben je toe aan wat anders? Volg dan je gevoel en ga voor die baan, die je aan het hart ligt.

Gezondheid 2012

Vissen zullen volgens de jaarhoroscoop 2012 de eerste maanden van het nieuwe jaar kunnen kwakkelen met de gezondheid. Extra vitamine en niet te dun gekleed naar buiten luidt het advies voor hen. Overigens geldt dat te fanatiek sporten wel eens voor vervelende blessures kan zorgen.

Vissen Jaarhoroscoop 2011

In het afgelopen jaar heb je al schoon schip weten te maken op financieel vlak. Het jaar 2011 zal dan ook vooral in het teken van de liefde staan. Ook nieuwe vriendschappen en het opdoen van sociale contacten staan centraal voor Vissen in 2011.

Liefde en relaties 2011

De liefde en warme vriendschappen komen als vanzelf naar je toe en dat wordt veroorzaakt doordat je zo ontspannen bent en volop geniet van het leven. Heb je een vaste relatie, dan is 2011 het jaar om gezinsuitbreiding te overwegen. Je enthousiasme bij het ontmoeten van een bijzonder persoon, is misschien wat voorbarig. De juiste liefde komt vanzelf voorbij en daar zul je intens van genieten.

Financiën 2011

Vissen hebben het onzekere hoofdstuk financiën eindelijk kunnen afsluiten en dat geeft rust in 2011. Je hebt de controle weer terug en houdt daar ook rekening mee met betrekking tot bijzondere uitgaven. Het is belangrijk dat Vissen dit ook in 2011 vasthouden.

Carriere 2011

Op het gebied van de liefde, relaties en geldzaken verandert er al veel in 2011. Dat geldt niet voor de carriere, waar weinig tot geen opmerkelijke veranderingen voorkomen. De situatie op het werk is dan ook stabiel, zodat je zowel privé als zakelijk optimaal kunt genieten. Mocht er sprake zijn van een promotie op het werk, dan zal daar eerder een collega met een ander sterrenbeeld voor in aanmerking komen.

Persoonlijke ontwikkeling 2011

In je hoofd is er dit jaar ruimte om alle kansen op waarde te schatten en aan te grijpen. Je kunt bijvoorbeeld eindelijk eens die cursus gaan volgen of je huis opnieuw inrichten. In dat opzicht zal de creativiteit, die zo bij Vissen hoort, op verschillende gebieden tot uiting komen. Ook het ontwikkelen van een nieuw hobby behoort tot de mogelijkheden, waarbij je onder meer kunt denken aan mediteren.