Homepage » Http: » » Www.123horoscoop.nl » Jaarhoroscoop » Waterman
donderdag 7 december 2023

Waterman jaarhoroscoop 2020

Jaarhoroscoop Waterman van 21 januari t/m 18 februari 21 januari t/m 18 februari | Er staat volgens de waterman jaarhoroscoop 2020 een duidelijke verandering te wachten. Dat laat zijn sporen na op financieel vlak en in de persoonlijke situatie. De liefde vormt dit jaar een vaste basis die hard nodig is. De loopbaan of studie lijkt op het eerste gezicht voortvarend te gaan, maar komt een kink in de kabel. Het komt gelukkig wel allemaal weer goed. De gezondheid van de waterman is over het algemeen prima te noemen volgens de jaarhoroscoop 2020.

Liefde en contacten 2020

De liefde staat centraal in een jaar waarin allerlei gebeurtenissen emoties oproepen. De basis van de liefdesrelaties is uitstekend en dat sterkt dit sterrenbeeld. Singles hebben volgens de waterman jaarhoroscoop 2020 uitstekende kansen om de liefde te ontmoeten. Een prille verliefdheid mondt uit tot eerste voorzichtige stappen tot een relatie.

Werk en opleiding 2020

Voor wat betreft het werk en de opleiding lijkt er lange tijd geen vuiltje aan de lucht. Er zijn zelfs enorme stappen te maken met financiële vooruitgang. Er zijn echter ook watermannen die te maken krijgen met een tegenvaller. Die moeten even genoegen nemen met het doen van een stapje terug. Aan het eind van het jaar is het dan weer tijd om de neerwaartse lijn weer om te buigen.

Gezondheid 2020

De waterman jaarhoroscoop 2020 is heel duidelijk als het om de gezondheid gaat. Daar gaat het over het algemeen uitstekend mee. Zorg wel voor voldoende rust en ontspanning als te veel sportieve activiteiten de overhand gaat nemen.

Deel met vrienden

Lees ook snel andere Waterman horoscopen

Daghoroscoop

07 december 2023 | Je houdt er niet van dat anderen je beperkingen opleggen en als je de dingen niet kunt doen op je eigen manier, ben je geneig.. Lees verder »

Tarot jaarhoroscoop 2020

Ben je ook zo benieuwd hoe het jaar 2020 voor jou uit gaat zien? Wil je van maand tot maand weten, wat jou te wachten staat? Lees dan deze unieke tarot jaarhoroscoop 2020!

Chinese jaarhoroscoop 2020 / 2021

Het jaar van de rat eb start op 25 januari 2020. Wil je weten wat dit jaar voor jou in petto heeft? Bekijk dan snel jouw Chinese jaarhoroscoop 2020 / 2021!

Relatiehoroscoop

Wil je weten wat er op relatiegebied voor jou in de sterren staat? Wil je meer weten over relaties, vriendschappen en kansen in de liefde? Lees dan de Relatiehoroscoop!

Waterman jaarhoroscoop 2019

De waterman jaarhoroscoop 2019 voorziet een jaar waarin er sprake is van een aantal belangrijke veranderingen. De stabiliteit is ver te zoeken en vooral op het gebied van keuzes maken, slingert de waterman heen en weer. Na de zomer breekt de meest turbulente periode aan. De loopbaan gaat voortvarend en er komt een stevige basis voor een verdere positieve ontwikkeling. Ook financieel gezien is er sprake van vooruitgang, maar wel met de nodige ups en downs. Er komen wat relatiespanningen, maar daar is wel wat aan te doen.

Liefde en contacten 2019

Het loopt niet allemaal vlekkeloos op het gebied van de liefde in 2019 voor de waterman met een relatie. De jaarhoroscoop laat voor singles een positiever beeld zien en dat al als het nieuwe jaar amper is begonnen.

Werk en opleiding 2019

De waterman heeft volgens de jaarhoroscoop 2019 veel werk te verrichten. Het jaar mag dan rustig beginnen, maar de werkdruk neemt vanaf het voorjaar zienderogen toe. Het vele werk heeft wel een positieve invloed op de financiën.

Gezondheid 2019

Qua gezondheid zijn er volgens de horoscoop voor 2019 geen extremen te verwachten. Af en toe sluimert er wel wat, maar dat vindt de oorzaak in een enigszins ongezonde levensstijl. Daar is dus door de waterman winst te behalen voor de gezondheid.

Waterman jaarhoroscoop 2018

De waterman jaarhoroscoop 2018 laat een beeld zien met een jaar dat stabiel oogt, maar waarin toch wat strubbelingen te verwachten zijn. Er wordt spanning ervaren in het privéleven, maar uiteindelijk is er sprake van een gunstige afloop. Het gaat goed met de financiële situatie en qua werk of opleiding moeten er wat knopen worden doorgehakt. De waterman kan op dezelfde voet verdergaan of een andere weg inslaan. De liefde kent weinig tot geen problemen en contacten met anderen worden aangehaald. De gezondheid is niet het hele jaar top.

Liefde en contacten 2018

Net als het afgelopen jaar wordt de band met de partner ook in 2018 weer sterker voor de waterman. Dat geeft een fijn gevoel. De relatie met anderen krijgt meer verdieping en voor singles is het een jaar, waarin de echte liefde ontdekt kan worden.

Werk en opleiding 2018

De waterman krijgt volgens de jaarhoroscoop 2018 de kans om op dezelfde voet verder te gaan of over te stappen naar een andere werksituatie. In financieel opzicht zijn er wat dat betreft gunstige veranderingen.

Gezondheid 2018

De spanning die in 2018 wordt ervaren ten opzichte van het privéleven kan weerslag hebben op de gezondheid. De waterman dient de rust in geestelijke zin op te zoeken om te voorkomen dat er lichamelijke klachten ontstaan.

Waterman jaarhoroscoop 2017

De waterman jaarhoroscoop 2017 laat een jaar zien, waarin er vooral veel sprake is van afwisseling. De waterman rolt van de ene situatie in de andere. Zo kan het ene moment op een financiële meevaller worden gerekend en kan direct daarna bijvoorbeeld een bezoek aan de tandarts worden gebracht. Of er komt in één keer een voorstel van een familielid voorbij om wat leuks te ondernemen.

Liefde en contacten 2017

In relatie tot de liefde zit het volgens de waterman jaarhoroscoop 2017 allemaal wel goed. Dat heeft onder meer te maken met de sterke band die ontstaan doordat er op ander relatievlak teleurstellingen worden ervaren. Singles kunnen het jaar van hun leven beleven, maar dan moet het hart wel geopend worden.

Werk en opleiding 2017

Voor wat betreft werk en opleiding heeft de waterman het volgens de jaarhoroscoop 2017 allemaal zelf in de hand. Er kunnen zich wijzingen voordoen, maar alleen als de stap daartoe zelf wordt gezet.

Gezondheid 2017

Te fanatieke watermannen dienen uit te kijken met sporten, want het lichaam kan wel eens overbelast raken. Dat kan weer leiden tot andere ongemakken als er naar de jaarhoroscoop 2017 voor de waterman wordt gekeken. Het is verder van belang om de nodige aandacht aan de algehele gezondheid te besteden en daarbij het gebit niet over te slaan.

Waterman jaarhoroscoop 2016

De waterman jaarhoroscoop 2016 ziet er veelbelovend uit op het gebied van werk en opleiding. De veranderingen die zich voordoen, hebben daarna invloed op andere vlakken, zoals met betrekking tot de financiën. Ook de liefde en relatie tot de omgeving ondervindt de invloeden van veranderingen. De gezondheid is dit jaar zeker een aandachtspuntje, want er kan te veel hooi op de vork worden genomen.

Liefde en contacten 2016

De partner krijgt volgens de waterman jaarhoroscoop 2016 wat minder aandacht dan nodig is en op den duur kan dat zich tot een probleem gaan vormen. Voor singles zit er zeker een spannende tijd aan te komen, maar de waterman zal zich wel moeten openstellen om de liefde binnen te laten komen.

Werk en opleiding 2016

De jaarhoroscoop voor de waterman laat voor 2016 een leuke verandering zien met verregaande ontwikkelingen die ook belangrijk zijn voor de toekomst van de carrière. Er worden kansen geboden om verder vooruit te komen.

Gezondheid 2016

De gezondheid kan te wensen overlaten als er onvoldoende rust in acht wordt genomen. Daar is de jaarhoroscoop voor de waterman namelijk duidelijk in. Zorg in 2016 ervoor dat er geen sprake is van overbelasting, want dat heeft een grote invloed op de lichamelijke gesteldheid.

Waterman jaarhoroscoop 2015

De waterman jaarhoroscoop 2015 laat meerdere positieve gebeurtenissen zien die niet alleen op korte termijn, maar ook op lange termijn van belang kunnen zijn. De tegenslagen waarmee de waterman te maken krijgt, kunnen wat emoties losmaken, maar de persoonlijkheid wordt er wel krachtiger door.

Liefde en contacten 2015

De liefde en contacten laten volgens de waterman jaarhoroscoop 2015 op een bepaald vlak een breuk zien. Dat hoeft geen breuk in de relatie zelf te betekenen, want het kan ook betrekking hebben op teleurstellingen waarmee op de juiste manier omgegaan moet worden. Zoals dat er scheurtjes kunnen ontstaan in het ideaalbeeld van de partner. De maand mei staat voor singles centraal.

Werk en opleiding 2015

Met betrekking tot het werk of opleiding is de waterman jaarhoroscoop 2015 positief. Dit jaar worden de eerder geleverde inspanningen ten aanzien van de carrière of de studie namelijk goed beloond. Er komen verschillende kansen op het pad van de loopbaan van watermannen.

Gezondheid 2015

De gewrichten en spieren zijn volgens de waterman jaarhoroscoop de lichaamsonderdelen waar zorgvuldig mee omgegaan moet worden. Beginnende stijfheid en pijn in de gewrichten zijn een van de eerste tekenen die erop wijzen om meer te gaan bewegen. De winter is qua gezondheid een periode waarin het vooral veel kwakkelen wordt als er bijvoorbeeld te lang met een verkoudheid wordt doorgelopen.

Waterman jaarhoroscoop 2014

Er komen volgens de waterman jaarhoroscoop in 2014 een aantal ontwikkelingen op uw pad. De ontwikkelingen variëren van het aangaan van een nieuwe relatie met een partnet tot een verandering in het werk. In elk geval laat de waterman jaarhoroscoop 2014 zien dat het een enerverend jaar zal worden met veel afwisseling.

Liefde en contacten 2014

Singles kunnen zich gereed maken volgens de waterman jaarhoroscoop 2014. Er wacht namelijk een turbulent liefdesleven, maar wie zekerheid wil en naar de toekomst kijkt, kan vertrouwen op het aangaan van een duurzame relatie. Watermannen met een relatie besteden volgens hun partner in 2014 te veel tijd aan anderen.

Werk en opleiding 2014

De waterman zal in 2014 zich gaan focussen op de carrière. De banen en functies die zich in variatie in het verleden achter elkaar opvolgden, maken nu ruimte voor een specifiek doel. Daarbij is het belangrijk om het hart te volgen, maar er moet uiteraard wel rekening worden gehouden met het financiële plaatje.

Gezondheid 2014

Met betrekking tot de gezondheid laat de waterman jaarhoroscoop 2014 een wisselvallig beeld zien, waarbij u vooral moet opletten om zonder goed getraind te zijn avontuurlijke activiteiten te ondernemen. Stress kan een puntje zijn dat een negatieve invloed zal hebben op het persoonlijke leven en op de gezondheid van de waterman in 2014.

Waterman jaarhoroscoop 2013

De Waterman jaarhoroscoop 2013 laat voor het nieuwe jaar veel goeds zien. Het wordt voor de Waterman een positief jaar op meerdere fronten. Dit sterrenbeeld zal niet alleen de financiële positie aanzienlijk zien verbeteren, maar kan op het gebied van relaties van nieuwe ontwikkelingen tegemoet zien. De lichte tegenslag in de lente zal vol vertrouwen worden opgevangen.

Liefde en relaties 2013

De horoscoop 2013 laat voor de Waterman verrassende ontwikkelingen zien in het liefdesleven. Het is het jaar voor singles om gevoelens toe te laten en volop van de prille liefde te genieten. Watermannen met een partner vinden dit jaar meer diepgang in hun relatie. Op het gebied van relaties met vrienden en familie staan er verschillende festiviteiten op het programma.

Werk en opleiding 2013

De tegenslag in de lente van 2013 zal van financiële aard zijn, maar door ontwikkelingen in de carrière kan dat prima worden opgevangen. Veranderen van functie binnen het huidige bedrijf is volgens de jaarhoroscoop 2013 voor de Waterman een prima optie, maar ook daarbuiten kunnen zich kansen voordoen.

Gezondheid 2013

Gezondheid is een groot goed en dat beseft de Waterman maar al te best. De Waterman jaarhoroscoop 2013 laat zien dat sportief bezig zijn niet alleen gezond is voor het lichaam, maar ook voor de geest van de Waterman. Het advies is in elk geval om meer te gaan bewegen.

Waterman Jaarhoroscoop 2012

De Waterman kan met een gerust gevoel uitkijken naar het nieuwe jaar, want uit de Waterman jaarhoroscoop 2012 blijkt dat er weinig spectaculaire veranderingen op stapel staan. Wel kan er een aanzet worden gegeven om in de toekomst een andere koers te gaan varen, maar dat heeft vooral betrekking op het gebied van werk en opleiding.

Liefde en contacten 2012

De liefde en contacten zullen groeien en bloeien, zoals uit de jaarhoroscoop 2012 voor de Waterman blijkt. Daar moet echter wel wat voor gedaan worden, want zoals bloemen groeien door de juiste verzorging geldt dat de liefde ook niet uit het niets zal groeien. Extra aandacht voor je partner en voor je vrienden is dit jaar belangrijk.

Werk en opleiding 2012

De belangrijkste veranderingen voor de Waterman in 2012 zullen zich voordoen op het gebied van werk en opleiding. Om de verandering te kunnen bewerkstelligen en in de toekomst een succesvolle carrière tegemoet te zien, zul je een opleiding moeten volgen. Succes is verzekerd!

Gezondheid 2012

De jaarhoroscoop 2012 voor de Waterman laat zien dat er gedurende het jaar zich afwisselende kwaaltjes zullen voordoen. Rust en regelmaat kunnen dat voorkomen. Bovendien is het voor de Waterman in 2012 belangrijk om voldoende te bewegen en extra gezond te eten.

Waterman Jaarhoroscoop 2011

Het leven van personen met sterrenbeeld Waterman zal in het jaar 2011 turbulent zijn, want er staan een aantal veranderingen op stapel. Dat vraagt er om in bepaalde situaties de knoop door te hakken en bewust te kiezen voor een andere koers. Je zelfstandigheid en eigenwijze aard zullen hierbij zeker van pas komen.

Liefde en relaties 2011

In het afgelopen jaar zijn er veranderingen geweest op dit vlak die te maken kunnen hebben met jouw koppigheid. Zet dit opzij en biedt weer ruimte voor toenadering. De maand juli is een maand, waarin je van een goede vriend bijzondere aandacht krijgt. Dit is ook het moment, waarop je zult beseffen hoe waardevol vriendschappen voor elke Waterman zijn.

Financiën 2011

Op financieel gebied lijkt het jaar 2011 niet helemaal vlekkeloos te verlopen voor de Waterman. Dit zijn echter geen situaties waar je niet uit zult komen. Het lijkt dan ook allemaal erger dan je denkt, zodat je achteraf het financiele plaatje weer in het juiste perspectief ziet.

Carriere 2011

In 2011 word je beloond voor je harde werk en kun je uitkijken naar een andere functie, extra beloning of meer studiemogelijkheden. Ook een verandering van werkgever kan tot de mogelijkheden behoren, als je de kansen weet te grijpen.

Persoonlijke ontwikkeling 2011

Spiritualiteit speelt voor de Waterman een belangrijke rol en zeker in 2011 zal dit tot uiting komen. Het jaar 2011 wordt het jaar waarin je de zo verlangde innerlijke rust kunt vinden omdat je eindelijk naar je gevoel luistert.