Homepage » Http: » » Www.123horoscoop.nl » Maandhoroscoop
zaterdag 23 september 2023

Maandhoroscoop Februari 2011

Maandhoroscoop is elke maand gratis online te lezen. Zo heeft u een indruk wat u deze maand kan verwachten zodat u hiermee rekening kan houden. Elke eerste maandag van de maand komt er een nieuwe maandhoroscoop online. De horoscoop hieronder is van Februari 2011.

21 maart t/m 20 april

Ram

Jij begint deze maand met veel aandacht voor jezelf en je emoties. Wat wil ik nou eigenlijk? Dat is de vraag die jij je de komende tijd zult stellen. Je zult broeden op nieuwe plannen en dromen van de doelen die je wilt bereiken. En dat is goed! Je zult waarschijnlijk veel behoefte hebben om thuis te zijn, in harmonie met je partner. Emotionele balans is erg belangrijk voor jou en die vind jij thuis. Wellicht moeten er ook nog wat emotionele zaken worden opgeruimd in je leven. Neem daar de tijd voor, dit is je kans. Je liefdesleven gaat op dezelfde voet door. Uitgebreide Ram maandhoroscoop »

21 april t/m 21 mei

Stier

Probeer je lichaam en je geest in balans te brengen. Grote kans dat je dat lukt in de komende weken. Door je mentaal en emotioneel te ontspannen en lichamelijk juist voor inspanning te zorgen, kan er een nieuw evenwicht ontstaan in jouw leven. Dit lekkere gevoel wil je natuurlijk laten voortduren en dat kun je bereiken als je daar al je aandacht en energie aan schenkt. Je denkt dat je daar geen tijd voor hebt, maar het is de moeite meer dan waard. Er is een wisselwerking nodig tussen ontspanning en inspanning. Ga op zoek naar deze balans. Uitgebreide Stier maandhoroscoop »

22 mei t/m 21 juni

Tweelingen

Je hebt een energieke periode achter de rug. Misschien steken nu wat oude pijnen de kop op. Ga niet in je hoofd zitten om te bedenken wat anderen van jou vinden. Als volwassene mag jij ervan uit gaan dat als die ander iets van jou vindt, deze mans genoeg is om het jou te vertellen. Zo niet, dan heeft die ander nog wat te leren. Dit is een geschikte periode om terug te kijken op uw contacten van de afgelopen tijd. Bepaal wie uw vrienden zijn en wie niet. Probeer dit niet met je verstand te doen. En ook al is het niet je sterkste kant, dit kun je alleen vanuit je gevoel beslissen. Uitgebreide Tweeling maandhoroscoop »

22 juni t/m 21 juli

Kreeft

Jij hebt behoefte om bij je vrienden te zijn deze periode. Je hebt geen behoefte aan moeilijke dingen, gewoon lekker samen zijn en leuke dingen doen. De kans bestaat dat je met één iemand wel erg goed kunt opschieten en je verliefd wordt. Bedenk dat voor jou niet altijd duidelijk is wanneer iemand een geliefde is en wanneer een hele goede vriend(in). Let er daarom ook goed op wat de gevoelens van die ander voor jou zijn. Ziet hij/zij jou wel als goede vriend(in)? Of speelt er ook bij die ander een verliefdheid? In ieder geval voel jij je prima! Uitgebreide Kreeft maandhoroscoop »

22 juli t/m 22 augustus

Leeuw

Jij voelt je de komende tijd energiek en ondernemend. Je bent zelfs een beetje onrustig en opzoek naar nieuwe uitdagingen, dat gevoel kun je zowel privé als op het werk hebben. Eigenlijk houd jij helemaal niet van grote veranderingen, maar soms zijn ze nodig en dat zie jij nu in. Als er een periode is waarin jij de stoute schoenen durft aan te trekken om je dromen te verwezenlijken, dan is het wel de komende maand. Je zult mede dankzij jouw serieuze reputatie zeker de benodigde steun krijgen. Je wordt door velen beschouwd als een betrouwbaar persoon. Uitgebreide Leeuw maandhoroscoop »

23 augustus t/m 23 september

Maagd

Jij bent een intellectueel mens, iemand die het liefst met zijn/haar kennis en communicatie werkt. Deze maand ben je echter zeer praktisch ingesteld. Ga niet meteen klussen, maar gebruik je praktisch instelling meer om je kennis over te dragen door les te geven of je producten anders aan te prijzen. Je zult een beter contact en een beter begrip met je publiek hebben. Dat is veel waard, leer daarvan voor de toekomst. Ook met je partner kun je in deze periode een beter contact opbouwen door deze praktische instelling. Het zal je relatie verdiepen, wat leidt tot een romantische sfeer. Uitgebreide Maagd maandhoroscoop »

24 september t/m 23 oktober

Weegschaal

Deze maand staat in het teken van je carrière. Er zullen zich volop mogelijkheden voordoen. Grijp je kans als die zich voordoet. Blijf goed naar je gevoel luisteren, je emotionele beslissingen zullen de beste zijn. Je kunt op je zelf vertrouwen, zowel emotioneel als fysiek ben je tiptop in orde. Je uiterlijk is ook belangrijk voor jou deze maand. Je smaak is goed, de juiste tijd om je eens lekker in het nieuw te steken! Ook in de liefde zul je kunnen genieten van de gevolgen van je goede smaak. De flirts staan voor je in de rij. Als je single bent geniet er dan van. Uitgebreide Weegschaal maandhoroscoop »

24 oktober t/m 22 november

Schorpioen

De liefde zal voor jou deze maand niet veel problemen met zich meebrengen. Alles verloopt soepel en naar wens. Je hebt in de liefde meer behoefte aan intellectueel contact dan aan materiële zaken. Jouw hart wordt gewonnen door een goed gesprek, niet door een bosje bloemen. Je wilt jouw emoties kunnen delen met je geliefde en de steun die je geeft en ontvangt zijn de basis van jouw liefdesrelatie. Ben je single dan kun je een goed contact verwachten met mensen uit de buurt. Wellicht valt je nu opeens die ene leuke buurman of buurvrouw op. Hoe heb je die al die tijd over het hoofd kunnen zien? Uitgebreide Schorpioen maandhoroscoop »

23 november t/m 21 december

Boogschutter

Dit is de maand om jezelf in de wereld neer te zetten! Je kunt je persoonlijkheid als nooit te voren tonen. Je komt sterk en daadkrachtig over. Je zet je ideeën om in daden en vooral als het gaat om persoonlijke groei toon je veel initiatief. Je hebt nu ook duidelijkheid voor jezelf wat de doelen in jouw leven zijn. Nu is het nog "slechts" een kwestie van plannen en actie ondernemen. In de liefde en op het werk zal dit zeker veranderingen met zich meebrengen. Logisch, al het oude dat niet meer in jouw plannen past gaat er nu aan. Uitgebreide Boogschutter maandhoroscoop »

22 december t/m 20 januari

Steenbok

Doe deze maand eens wat rustiger aan. Je zult waarschijnlijk wat vermoeider zijn dan anders en dat kan snel leiden tot ongelukjes, verkoudheden of ruzies. Als jij je wat rustiger gedraagt is de kans daarop gewoon veel kleiner. Aan het einde van de maand zal je energie weer op pijl zijn en kun je jouw wat meer flamboyante levensstijl weer oppakken. Je carrière zal jou in deze maand waarschijnlijk ook niet echt interesseren. Zolang je niet ontslagen wordt, doe jij het hoogstnodige en vind je het wel best. Besteed wel veel aandacht aan de harmonie thuis en je emotionele welbevinden. Uitgebreide Steenbok maandhoroscoop »

21 januari t/m 18 februari

Waterman

Dit is woelige maand voor jou. Je zult je financiën gaan herzien in deze maand, maar echte beslissingen kun je nog niet nemen. Later zal ook jouw partner zijn/haar financiën gaan herzien, maar hij/zij kan al wel beslissingen nemen en echte veranderingen doorvoeren. De kans bestaat dat ook jij een carrièrewissel zult kiezen. Ook de liefde kan deze maand worden getest. Echte liefde zal de test doorstaan en je relatie zal zich dan zeker verdiepen. Maar is je relatie niet gebaseerd op echte liefde, dan bestaat de kans dat je dat gaat inzien en zult kiezen voor een andere weg. Uitgebreide Waterman maandhoroscoop »

19 februari t/m 20 maart

Vissen

Het is belangrijk voor je om fysiek actiever te worden. Dan kom je beter in je vel te zitten. Juist deze maand zul je dat ook zelf al gaan merken en automatisch gaan doen. Op relatiegebied is er waarschijnlijk veel gebeurd de laatste tijd, maar deze maand kom je in rustiger vaarwater. Veel relaties en dan vooral de prille relaties, zullen een volgende fase ingaan en er kunnen ook nieuwe relaties ontstaan. Een mooie tijd voor de liefde dus. Blijf goed naar de toekomst kijken, want dan zul jij je kansen herkennen als ze zich de komende tijd voordoen. Uitgebreide Vissen maandhoroscoop »

Deel met vrienden
Astro Share (c) 2001-2011, Mieke Schulz - van Kooten