Homepage » Http: » » Www.123horoscoop.nl » Speciale tarot » Probleem legging
donderdag 7 december 2023

Probleem Legging

Wendy Ann Deze tarotlegging geeft je duidelijkheid over een probleem, wanneer je je momenteel in een moeilijke of lastige situatie bevindt. Er bestaat geen toeval in het leven en iedere kaart die jij trekt is aan jou gegeven vanuit je Hogere Zelf en je Gidsen.

Vanuit liefde leven

Ga met de uitkomst van deze legging aan het werk en je zult merken dat er een verandering plaats gaat vinden, zowel voor de mensen om je heen als voor jezelf, want we zijn qua energie allemaal met elkaar verbonden. Gaat er één persoon groeien en meer vanuit liefde leven, dan heeft dit effect op alle anderen in je omgeving.

Oplossing van het probleem

Je krijgt een duidelijke boodschap over de positieve invloed die je zelf toe kunt passen en die in je voordeel zal werken. Ook krijg je een aanwijzing over negatieve invloed die het probleem alleen maar groter maakt, en die waarschijnlijk ook een deel van de oorzaak van het probleem is. En als laatste de aanwijzing over hoe je zelf -met je eigen kracht en energie- kunt meewerken aan de oplossing van het probleem

Werken aan jezelf

Het is belangrijk dat je leert zelf verantwoordelijkheid te nemen in je eigen leven en deze legging biedt je de mogelijkheid om duidelijkheid te krijgen waar je op mag letten en nog aan moet werken. Wil je nu iets aan een lastige situatie doen, doe dan deze legging en ga met jezelf en je omstandigheden aan de slag.

Uitgebreide uitleg

Je krijgt een uitgebreide uitleg van jouw getrokken tarotkaarten en wat ze jou willen vertellen, geschreven en uitgelegd door Wendy'Ann (zie foto), lichtwerkster, paragnoste, tarotiste en gediplomeerd spiritueel coach en werkzaam in haar praktijk 'De weg naar jezelf'. Wendy'Ann is bekend van TV met o.a. een eigen programma en gastoptredens en ook door artikelen van haar hand in diverse (vak)bladen.

Deze unieke en uitgebreide legging kost slechts € 4,95. Betalen kun je voor Nederland met iDEAL en voor België met Mister Cash.