Homepage » Http: » » Www.123horoscoop.nl » Speciale tarot » Verleden heden en toekomst crowley
zaterdag 23 september 2023

Verleden, heden en toekomst Crowley

Petra Langen De symboliek van de tarot van Aleister Crowley is wezenlijk anders dan de Rider Waite. Crowley zelf zei over zijn Toth Tarot dat het een afspiegeling is van de structuur van het universum, en in het bijzonder van het zonnestelsel zoals het gesymboliseerd wordt in de kabbala.

Crowley's Thoth tarot gebruikt symbolen uit de Egyptische, Griekse, oosterse, middeleeuwse en christelijke tradities. Ook worden elementen gebruikt uit de numerologie, astrologie, alchemie en kabbala.

Verleden, heden en toekomst

De Verleden, Heden en Toekomst legging is een unieke legging met de Crowley Thoth tarot die ingaat op persoonlijke zaken die momenteel een rol spelen. Je hoeft bij deze legging geen specifieke vraag te stellen en je zult in dit consult veel antwoorden en inzichten vinden die op dit moment voor jou van belang zijn.

Het Verleden spiegelt datgene wat geweest is, maar wat onbewust nog steeds een rol in je leven speelt, het Heden laat zien hoe je er op dit moment voor staat, of in welke energie je zit, en wat je aan bepaalde dingen zou kunnen doen, en de Toekomst vertelt je hoe bepaalde dingen zich voor jou kunnen gaan ontwikkelen op de langere termijn.

Een persoonlijk mini consult

De uitleg bij de door jou getrokken Crowley tarotkaarten en wat ze jou willen vertellen, is geschreven door Petra Langen (zie foto), paragnoste, medium en tarotiste en bekend van TV. Deze kaartlegging kun je zien als een persoonlijk mini consult. Je krijgt in een korte tijd veel inzichten. Ben jij nieuwsgierig wat de kaarten jou vertellen? Ga dan nu dit consult aan!

Tijdelijk in prijs verlaagd

Deze unieke en uitgebreide legging is tijdelijk in prijs verlaagd van € 4,95 voor € 2,95. Betalen kun je voor Nederland met iDEAL en voor België met Mister Cash.