Homepage » Http: » » Www.123horoscoop.nl » Weekhoroscoop
donderdag 7 december 2023

Weekhoroscoop week 08 2011

Weekhoroscoop geeft een indruk hoe jouw week gaat verlopen en wat je allemaal te wachten staat. Elke maandag komt er een nieuwe weekhoroscoop online. De horoscoop hieronder is van week 08, 2011.

21 maart t/m 20 april

Ram

Jij bent erg spontaan deze week en je kunt je mening in je enthousiasme natuurlijk niet voor je houden. Dat kan echter tot zeer kritische uitspraken leiden. Zorg dus dat je jouw mening wel een beetje diplomatiek ventileert.

21 april t/m 21 mei

Stier

Jij hebt lang genoeg ergens tijd en energie gestoken. Nu komt het er op aan de winst af te romen en je voordeel te halen. Begin daar deze week mee. Als je dat met kleine beetjes tegelijk doet, dan geniet je er uiteindelijk het meest en het langst van.

22 mei t/m 21 juni

Tweelingen

Je kunt deze week maar moeilijk de kritiek verdragen die men op jou heeft. Je bent overtuigd van je eigen gelijk. Op het werk kan dit tot de nodige problemen leiden. Neem alleen dat aan waarvan jij denkt dat het terechte kritiek is.

22 juni t/m 21 juli

Kreeft

Je bent erg onconventioneel. Doe de dingen dan ook op jouw eigen manier en eis geen goedkeuring van je omgeving. Pas dan kun jij je op en top gelukkig voelen. Maak je geen zorgen, je omgeving went er wel aan en zal je erom waarderen.

22 juli t/m 22 augustus

Leeuw

Jij weet wat je wilt en daar vecht je voor. Als men jou iets in de weg legt, sla je meteen terug of neem je later wraak. Vechten voor je eigen ideeŽn is natuurlijk goed, maar wees niet haatdragend en gun anderen ook hun eigen mening.

23 augustus t/m 23 september

Maagd

Jij hebt iets beloofd en hebt daar spijt van. Neem jij nu je verantwoordelijkheid of kun jij je van de kwestie afkeren? Denk je alleen aan jezelf? Een moeilijke beslissing wordt het zeker. Zorg dat je er geen schuldgevoel aan over houdt.

24 september t/m 23 oktober

Weegschaal

Laat je deze week niet ontmoedigen door dat moeilijke probleem. Je tobt er al tijden mee en je ziet het niet meer zitten. Maar je ziet toch ook dat de eerste resultaten, hoe klein ook, al zijn geboekt? Gewoon volhouden, want het gaat de goede kant op.

24 oktober t/m 22 november

Schorpioen

Met datgene wat jij deze week wilt doen, zul je geduld moeten hebben. Laat je niet het hoofd op hol brengen, blijf rustig. Zorg dat je met alle partijen uitkomt, zodat je jouw plannen kunt doorvoeren. Voorzichtigheid is geboden.

23 november t/m 21 december

Boogschutter

Probeer die beslissing uit te stellen. Laat je deze week niet tot een overhaaste beslissing dwingen. Neem de tijd om je gevoelens op een rijtje te zetten en in alle rust te beslissen. Zo krijg je nooit spijt van je beslissing.

22 december t/m 20 januari

Steenbok

Je bent een beetje nerveus de laatste tijd. Kritiek op je werk of van je partner kun jij deze week dan ook niet verwerken. Het geeft jou het gevoel dat je er helemaal alleen voor staat. Dat is echter alleen een gevoel, in werkelijkheid valt dat wel mee.

21 januari t/m 18 februari

Waterman

Probeer deze week in je relatie meer rekening te houden met je partner. Hij/zij voelt zich de laatste tijd een beetje verwaarloosd. Die aandacht van jou is echt reuze belangrijk. Als jij die geeft zul je er heel veel voor terugkrijgen.

19 februari t/m 20 maart

Vissen

Jij kunt deze week in alle rust je nieuwe plannen waarmaken. Die zeldzame emotionele rust die jij van binnen voelt maakt dat mogelijk. Je voelt je na afloop voldaan en je kunt er weer een tijdje tegenaan voor je gevoel.

Deel met vrienden
Astro Share (c) 2001-2011, Mieke Schulz - van Kooten