Homepage » Jaarhoroscoop
vrijdag 19 september 2014

Jaarhoroscoop

2013 was voor de meeste sterrenbeelden een roemoerig en wisselvallig jaar, 2014 heeft voor iedereen een grote positieve kanteling. De verschillen zijn per sterrenbeeld natuurlijk op elk gebied anders zoals liefde en relaties, financiën, carrière en persoonlijke ontwikkeling. 2014 staat voor iedereen centraal in het oogsten van de gemaakte investeringen in het jaar daarvoor.

Voor elke sterrenbeeld hebben we een korte jaarhoroscoop gemaakt, als u meer wilt weten raden wij u de uitgebreide en persoonlijke jaarvoorspelling 2014 aan. Een ding is zeker, 2014 wordt een spettert jaar!

21 maart t/m 20 april

Ram

De ram jaarhoroscoop 2014 laat op één specifiek vlak een grote verandering zien, maar ook op andere gebieden zal de ram verschillende ontwikkelingen doormaken. Deze ontwikkelingen kennen zowel positieve als negatieve aspecten, waarbij de aanpak van de ram invloed heeft op de uitkomst en de toekomst. Lees verder »

21 april t/m 21 mei

Stier

De stier jaarhoroscoop 2014 voorspelt in alle opzichten een beter jaar in vergelijking met 2013. De stier kan met hernieuwde energie en inzichten op volle kracht vooruit en initiatieven ontplooien om vooruit te komen in het leven. Volhouden loont en de aanhouder zal zeker winnen, maar het is wel belangrijk om de controle te houden over alle veranderingen. Lees verder »

22 mei t/m 21 juni

Tweelingen

De tweelingen jaarhoroscoop 2014 is overwegend positief te noemen, hoewel er ten aanzien van de liefde en contacten wat negatieve aspecten te zien zijn. Daar zal door de tweelingen dan ook de nodige aandacht aan moeten worden besteed. Met betrekking tot het werk worden er successen geboekt en met de gezondheid gaat het overwegend goed. Lees verder »

22 juni t/m 21 juli

Kreeft

De kreeft jaarhoroscoop 2014 laat een prettig verloop van het jaar zien met her en der wat ongemakjes. Het jaar 2014 zal voor de kreeft met alle leuke ontwikkelingen een topjaar kunnen worden. Uiteraard komen er ook een paar tegenslagen aan, maar die kan de kreeft uitstekend het hoofd bieden. Lees verder »

22 juli t/m 22 augustus

Leeuw

Een aantal interessante veranderingen zullen zich volgens de leeuw jaarhoroscoop 2014 voordoen ten aanzien van het werk en opleiding, wat de financiële situatie ten goede kan komen. Ook op andere gebieden doen zich ontwikkelingen voor, maar in mindere mate dan op het gebied van werk en opleiding. Lees verder »

23 augustus t/m 23 september

Maagd

De gezondheid is het meest wisselend volgens de jaarhoroscoop maagd 2014, maar ook op andere gebieden kan er sprake zijn van veranderingen. Bijvoorbeeld op financieel gebied, maar ook met betrekking tot de ontwikkeling in het privéleven of op persoonlijk vlak. Overwegend is het jaar 2014 voor de maagd echter positief met echte uitschieters ten aanzien van de liefde en contacten. Lees verder »

24 september t/m 23 oktober

Weegschaal

De weegschaal jaarhoroscoop 2014 is over één ding duidelijk en dat is op het gebied van liefde en contacten zich hoogtepunten en dieptepunten kunnen voordoen. 2014 staat voor de weegschaal dan ook in het teken van de liefde en is minder gericht op andere gebieden, waar dan ook weinig veranderingen in verwacht hoeven worden. Lees verder »

24 oktober t/m 22 november

Schorpioen

Het jaar 2014 zal volgens de schorpioen jaarhoroscoop financieel gezien een aantrekkelijk jaar worden, maar laat op het gebied van werk en opleiding weinig veranderingen zien. Waar de aandacht wel sterk op wordt gericht volgens de schorpioen jaarhoroscoop 2014 is de persoonlijke ontwikkeling, waar alle ruimte voor wordt geboden doordat er sprake is van een stabiel jaar. Lees verder »

23 november t/m 21 december

Boogschutter

Het ziet er positief uit volgens de boogschutter jaarhoroscoop 2014, hoewel de euforie niet op alle gebieden gelijk is terug te zien. Wat wel duidelijk naar voren komt, is dat tegenvallers als een praktisch probleem worden gezien waar een oplossing voor gevonden kan worden. De grootste veranderingen doen zich voor op het gebied van werk en opleiding. Lees verder »

22 december t/m 20 januari

Steenbok

De financiën staan volgens de steenbok jaarhoroscoop 2014 veranderingen te wachten en dat geldt eveneens voor de carrière van de steenbok. Op andere gebieden, zoals met betrekking tot de liefde en ten aanzien van de gezondheid zijn er minder ontwikkelingen waar te nemen. Dat betekent echter niet dat er op andere vlakken helemaal niets zal gebeuren. Lees verder »

21 januari t/m 18 februari

Waterman

Er komen volgens de waterman jaarhoroscoop in 2014 een aantal ontwikkelingen op uw pad. De ontwikkelingen variëren van het aangaan van een nieuwe relatie met een partnet tot een verandering in het werk. In elk geval laat de waterman jaarhoroscoop 2014 zien dat het een enerverend jaar zal worden met veel afwisseling. Lees verder »

19 februari t/m 20 maart

Vissen

Het wordt een afwisselend jaar voor de vissen volgens de jaarhoroscoop 2014. De afwisseling doet zich voor op emotioneel en materieel vlak en kent positieve en negatieve elementen. Voor het einde van het jaar treedt er echter meer stabiliteit op en voelt de vissen zich weer helemaal in het element. Lees verder »

Deel met vrienden