Homepage » Jaarhoroscoop
zondag 4 oktober 2015

Jaarhoroscoop

2014 was voor de meeste sterrenbeelden een roemoerig en wisselvallig jaar, 2015 heeft voor iedereen een grote positieve kanteling. De verschillen zijn per sterrenbeeld natuurlijk op elk gebied anders zoals liefde en relaties, financiën, carrière en persoonlijke ontwikkeling. 2015 staat voor iedereen centraal in het oogsten van de gemaakte investeringen in het jaar daarvoor.

Voor elke sterrenbeeld hebben we een korte jaarhoroscoop gemaakt, als u meer wilt weten raden wij u de uitgebreide en persoonlijke jaarvoorspelling 2015 aan. Een ding is zeker, 2015 wordt een spettert jaar!

21 maart t/m 20 april

Ram

De ram jaarhoroscoop 2015 is een aaneenschakeling van subtiele veranderingen die zich voordoen in een lichtgolvende beweging. Dat laat ook meteen het beeld zien dat er weinig hoogtepunten of dalen verwacht hoeven te worden. Op het gebied van liefde blijft alles bij het oude vertrouwde en dat is ook van toepassing op de financiële situatie. Lees verder »

21 april t/m 21 mei

Stier

De stier jaarhoroscoop 2015 is onder meer positief gestemd op het gebied van de liefde en contacten. Interessant zijn ook de mogelijkheden die er ten aanzien van het werk of opleiding geboden worden. Het beeld dat de gezondheid laat zien is wat minder euforisch, maar door op tijd de klachten serieus te nemen, kan meer ellende voorkomen worden. Lees verder »

22 mei t/m 21 juni

Tweelingen

De tweeling horoscoop 2015 laat een voortschrijdend beeld zien, waarbij sprake is van een stijgende lijn. Het wordt een positief jaar met een goed financieel plaatje en een stabiele liefdesrelatie. De gezondheid gaat voor de gemiddelde tweeling wat gepaard met ups en downs die zich vooral in de koude seizoenen voordoen. Lees verder »

22 juni t/m 21 juli

Kreeft

De kreeft jaarhoroscoop 2015 laat op het gebied van liefde en gezondheid, maar ook ten aanzien van het werk hoogtepunten en dalen zien. Het enige waar weinig verandering in is te verwachten, is de financiële situatie. Daar gaat het namelijk goed mee en is er sprake van een grote mate van stabiliteit. Lees verder »

22 juli t/m 22 augustus

Leeuw

De leeuw laat een stabiel, maar wel afwisselend jaar zien. Om het een succesvol jaar te laten worden, wordt aangeraden wat meer aandacht te besteden aan de liefde. Met betrekking tot het werk en de opleiding kan er zich naar het zich lijkt een verrassing voordoen, maar hiervoor geldt dat niets is wat het lijkt. Lees verder »

23 augustus t/m 23 september

Maagd

Het lijkt een wat vlak jaar te worden volgens de maagd jaarhoroscoop 2015. Dat kan als positief worden ervaren doordat er dan ook sprake is van de nodige stabiliteit. Het wordt in dat opzicht een jaar waarin alle ruimte wordt geboden voor zelfontplooiing, want op andere gebieden lijkt alles wel op rolletjes te lopen. Lees verder »

24 september t/m 23 oktober

Weegschaal

De weegschaal jaarhoroscoop 2015 laat een rustig liefdesleven zin, maar in financiële zin kan er nog wel wat roering ontstaan. Met betrekking tot het werk of opleiding kan zich een verandering voordoen en de gezondheid zal vooral in het eerste deel van het jaar in de gaten moeten worden gehouden. Lees verder »

24 oktober t/m 22 november

Schorpioen

De schorpioen jaarhoroscoop 2015 geeft een fraai beeld weer van nieuwe plannen die weer extra energie geven. Op het gebied van de liefde en contacten lijkt alles op rolletjes te lopen en met betrekking tot het werk zijn er nieuwe kansen. Alleen met de gezondheid is het in 2015 wel even opletten geblazen. Lees verder »

23 november t/m 21 december

Boogschutter

De boogschutter geeft een beeld weer met een uitstekende balans met betrekking tot de liefde, maar ook in de financiële situatie. Er zijn in 2015 enkele veranderingen die op andere gebieden invloed kunnen hebben, bijvoorbeeld het werk op de thuissituatie. Lees verder »

22 december t/m 20 januari

Steenbok

De steenbok jaarhoroscoop 2015 is over het algemeen genomen meer dan positief gestemd, want er staat nogal wat te gebeuren en dan vooral op het gebied van werk en ten aanzien van de financiële situatie. De relatie met de partner verdient wel wat extra aandacht. Lees verder »

21 januari t/m 18 februari

Waterman

De waterman jaarhoroscoop 2015 laat meerdere positieve gebeurtenissen zien die niet alleen op korte termijn, maar ook op lange termijn van belang kunnen zijn. De tegenslagen waarmee de waterman te maken krijgt, kunnen wat emoties losmaken, maar de persoonlijkheid wordt er wel krachtiger door. Lees verder »

19 februari t/m 20 maart

Vissen

De vissen jaarhoroscoop 2015 laat een goed beeld ten aanzien van de financiële situatie. Dat was in het afgelopen jaar nog wel afzien. Het jaar begint rustig, maar zodra het voorjaar begint, wachten er een aantal positieve gebeurtenissen. Zo wordt de liefde sprankelend en krijgen singles vooral in de herfst de grootste kans om de ware te ontmoeten. Lees verder »

Deel met vrienden