Homepage » Jaarhoroscoop
woensdag 13 november 2019

Jaarhoroscoop

Het jaar 2019 belooft voor velen een zinderend jaar te worden. Waar 2018 stond voor een jaar vol kracht sluit 2019 hier op aan. De volharding en geduld uit 2018 zal in 2019 zijn vruchten afwerpen, de doelen zijn bereikt en daar maakt iedereen in 2019 goed gebruik van. Benieuwd wat deze vruchten zijn voor jou op het gebied van liefde en relatie, financiën, carrière of persoonlijke ontwikkeling? Lees dan snel jouw jaarhoroscoop 2019 hieronder.

Voor elke sterrenbeeld hebben we een korte jaarhoroscoop gemaakt, als u meer wilt weten raden wij u de uitgebreide en persoonlijke jaarvoorspelling 2019 aan. Een ding is zeker, 2019 zit vol energie!

21 maart t/m 20 april

Ram

De ram jaarhoroscoop 2019 schept een beeld van veranderingen die zich op meerdere vlakken voordoen. De ram vindt het maar al te mooi dat er wat sprake is van turbulentie. Geduld is dit jaar overigens wel een belangrijk sleutelwoord. Bijvoorbeeld als het gaat om de financiën en om het werk of de opleiding. Op het gebied van de liefde gaat dit sterrenbeeld een geweldig jaar tegemoet. De gezondheid is dit jaar niet los te zien van het mentale vlak. Er is hierin een duidelijk relatie op te merken. Lees verder »

21 april t/m 21 mei

Stier

De stier jaarhoroscoop 2019 geeft een beeld waarin afwisseling centraal staat. In de basis is het stabiel, maar er zijn een aantal extremen. Bijvoorbeeld als het gaat om de relaties en het werk. Hierin doen zich situaties voor, waarin de stabiliteit ver te zoeken is. Het financiële plaatje is wat gelijkmatiger, maar wel met een positieve ontwikkeling. Met de gezondheid van de stier is het doorgaans prima gesteld. Daar zijn overigens wel een aantal uitzonderingen voor wie dat niet opgaat. Lees verder »

22 mei t/m 21 juni

Tweelingen

De tweelingen jaarhoroscoop 2019 voorspelt een rustig jaar met af en toe een uitspatting. Het gaat goed met de liefde en relaties met vrienden en familie. Daar haalt de tweeling veel voldoening uit. Qua werk en opleiding lijken er geen grootse zaken op het spel te staan, maar er verandert wel wat. De gezondheid is niet helemaal top en dan vooral niet als het om de spieren gaat. Financieel gezien gaat het dit sterrenbeeld weer wat meer voor de wind met een gestage groei zonder extremen. Lees verder »

22 juni t/m 21 juli

Kreeft

De kreeft jaarhoroscoop 2019 lijkt een leuk, maar rustig jaar te worden. Er zijn regelmatig wel gebeurtenissen die het leven sieren en voor geluksmomenten zorgen. De gevoelsbeleving staat dit jaar meer centraal dan ooit. Het materiële krijgt in dat kader weinig aandacht. Op het gebied van de liefde zijn er geen strubbelingen. Met betrekking tot het werk of de opleiding gaat alles prima zonder grote verrassingen of veranderingen. Ook op het gebied van de gezondheid is het voor de kreeft een stabiel jaar, enkele uitzonderingen nagelaten. Lees verder »

22 juli t/m 22 augustus

Leeuw

De leeuw jaarhoroscoop 2019 laat een fantastisch jaar zien. Een jaar waarin vriendschappen belangrijk zijn. Een jaar ook waarin het met de liefde allemaal goed lijkt te gaan. Met het werk of opleiding gaat het prima en is er sprake van een gedegen vooruitgang. De gezondheid laat niet echt veel te wensen over. Wel lijkt er een waarschuwing te zijn om niet te lang met blessureleed als gevolg van sporten door te lopen. Lees verder »

23 augustus t/m 23 september

Maagd

De maagd jaarhoroscoop 2019 schetst een jaar dat onstuimig is met veranderingen op meerdere gebieden. De liefde stelt dit sterrenbeeld voor een keuze. De maagd moet dit jaar overigens meerdere keuzes maken. Bijvoorbeeld op het gebied van werk en opleiding. De gevolgen van de beslissing zijn daarbij financieel merkbaar. Ook ten aanzien van de gezondheid dient zich een verandering aan met lichamelijke klachten tot gevolg. Lees verder »

24 september t/m 23 oktober

Weegschaal

De weegschaal jaarhoroscoop 2019 geeft aan dat er sprake is van een rustig verlopend jaar. Het kabbelt allemaal wat voort, maar er zijn wel een aantal veranderingen. De liefde laat bijvoorbeeld een bijzondere ontwikkeling zien. Op het gebied van werk en opleiding mag de weegschaal ook nog wel het een en ander verwachten. Als het om de financiën gaat, komt er zomaar een kleine verrassing uit de lucht vallen. De gezondheid is niet helemaal stabiel, maar dat is wel gerelateerd aan de situatie. Lees verder »

24 oktober t/m 22 november

Schorpioen

De schorpioen jaarhoroscoop 2019 laat zien dat er een stap vooruit te zetten is. Er is op meerdere vlakken een ontwikkeling gaande. Het lijkt een intens jaar te worden met aandacht voor de liefde, maar wat minder voor familie en vrienden. Qua werk of opleiding lijken er zich een aantal bijzondere mogelijkheden voor te doen. Die versterken overigens ook het financiële plaatje en dat doet de schorpioen zeker goed. Ten aanzien van de gezondheid staat er ook nog wel wat op het spel met klachten die terug te leiden zijn naar het werk. Lees verder »

23 november t/m 21 december

Boogschutter

Uit de boogschutter jaarhoroscoop 2019 is op te maken dat er veranderingen op stapel staan. De liefde en relaties verdienen dit jaar duidelijk wat meer aandacht. Actie is vereist. Op het gebied van werk en opleiding staat er een druk jaar aan te komen. Het financiële plaatje is voor de boogschutter positief te noemen en verbetert vooral na de zomer. Als het om de gezondheid gaat, is het nodig om daar wat meer aandacht aan te besteden. Lees verder »

22 december t/m 20 januari

Steenbok

De steenbok jaarhoroscoop 2019 creëert een duidelijk beeld waarin de stabiliteit voorop staat. Dat verandert in de loop van het jaar enigszins en dan vooral op het gebied van de liefde en werk. Het financiële plaatje is mooi in evenwicht met uitgaven en inkomsten die elkaar niet veel ontlopen. De gezondheid is voor de steenbok een aandachtspuntje. Over het algemeen is het prima en zit dit sterrenbeeld lekker in het vel. Er zijn echter een paar uitzonderingen en die krijgen het wat meer te verduren. Lees verder »

21 januari t/m 18 februari

Waterman

De waterman jaarhoroscoop 2019 voorziet een jaar waarin er sprake is van een aantal belangrijke veranderingen. De stabiliteit is ver te zoeken en vooral op het gebied van keuzes maken, slingert de waterman heen en weer. Na de zomer breekt de meest turbulente periode aan. De loopbaan gaat voortvarend en er komt een stevige basis voor een verdere positieve ontwikkeling. Ook financieel gezien is er sprake van vooruitgang, maar wel met de nodige ups en downs. Er komen wat relatiespanningen, maar daar is wel wat aan te doen. Lees verder »

19 februari t/m 20 maart

Vissen

De vissen jaarhoroscoop 2019 is positief gestemd als het gaat om liefde en relaties. Dat is een goed teken en dat positieve beeld heeft ook betrekking op werk en opleiding. Er staat een aangename verrassing te wachten die de loopbaan beïnvloedt. Het jaar is rooskleurig als het om de financiën gaat. Er zijn natuurlijk wel een aantal momenten waarop het even tegenzit. Bijvoorbeeld in mentaal opzicht, maar voor vissen geldt dat het goedkomt als beide benen op de grond blijven staan. De gezondheid is overigens een aandachtspunt. Lees verder »

Deel met vrienden