Homepage » Jaarhoroscoop
zaterdag 19 augustus 2017

Jaarhoroscoop

2015 was het jaar waarin we de investeringen van de voorgaanje jaren hebben kunnen oogsten. We zijn klaar voor een fris 2016! De verschillen zijn per sterrenbeeld natuurlijk op elk gebied anders zoals liefde en relaties, financiën, carrière en persoonlijke ontwikkeling. 2016 is het jaar waarin we vieren de crisis boven te zijn en we de stijgende lijn voort zetten.

Voor elke sterrenbeeld hebben we een korte jaarhoroscoop gemaakt, als u meer wilt weten raden wij u de uitgebreide en persoonlijke jaarvoorspelling 2017 aan. Een ding is zeker, 2016 blijft een stijgende lijn!

21 maart t/m 20 april

Ram

De ram jaarhoroscoop 2016 laat een mix van kleine en grote veranderingen zien die in de loop van het jaar afwisselend worden ervaren. De grootste verandering heeft betrekking op het werk of op de opleiding. Op het liefdesfront is er sprake van hoogtepunten voor singles, maar de ram in een relatie zal zelf alles op alles moeten zetten om het spannend te houden. Lees verder »

21 april t/m 21 mei

Stier

De stier jaarhoroscoop 2016 laat een stabiel beeld zien met leuke gebeurtenissen op persoonlijk vlak. De financiële kant verdient wel de nodige aandacht op het gebied van spaarzaamheid. Over het algemeen gaat het met de gezondheid wel goed, maar er kunnen uitzonderingen zijn, waarbij het lichaam signalen afgeeft die serieus genomen moeten worden. Lees verder »

22 mei t/m 21 juni

Tweelingen

Het wordt volgens de tweelingen jaarhoroscoop 2016 een redelijk stabiel jaar zonder heftige veranderingen. Dit sterrenbeeld heeft op het gebied van financiën dit jaar er zelf de hand in of er voldoende wordt gespaard of niet. Ten aanzien van de liefde geldt voor singles dat het wel eens een sprankelend jaar kan worden. Lees verder »

22 juni t/m 21 juli

Kreeft

De kreeft jaarhoroscoop 2016 laat positieve veranderingen zien en vooral op het gebied van de gezondheid. De persoonlijke ontwikkeling staat dit jaar voorop en dat zal mede zijn oorzaak hebben door de ontwikkelingen ten aanzien van de gezondheid. Lees verder »

22 juli t/m 22 augustus

Leeuw

De leeuw jaarhoroscoop 2016 laat een beeld zien dat op allerlei gebieden veranderingen met zich mee zal brengen. Centraal daarbij staan de liefde en financiën, maar ook ten aanzien van het werk of opleiding geldt dat er sprake is van een wijziging. Lees verder »

23 augustus t/m 23 september

Maagd

De maagd jaarhoroscoop 2016 is overwegend positief, maar er zijn ook dit jaar weer een aantal gebieden die een wat wisselend beeld laten zien. In elk geval staat de liefde voor een groot deel centraal dit jaar en zijn er op financieel gebied gunstige ontwikkelingen waar te nemen. Lees verder »

24 september t/m 23 oktober

Weegschaal

De weegschaal jaarhoroscoop 2016 laat een wervelend beeld zien met betrekking tot de liefde, waarin talloze hoogtepunten worden bereikt. Ten aanzien van het werk of opleiding geldt dat er grote veranderingen aan kunnen komen, maar alleen als de weegschaal dat zelf wil. Lees verder »

24 oktober t/m 22 november

Schorpioen

De schorpioen jaarhoroscoop 2016 laat overwegend stabiliteit zien, waarbij er wel sprake is van positieve ontwikkelingen. Vooral op het financiële vlak mag een sprongetje vooruit worden verwacht, maar ten aanzien van het werk blijft alles zijn gangetje gaan. De liefde kent geen enorme hoogtepunten of dieptepunten, maar kabbelt rustig voort. Lees verder »

23 november t/m 21 december

Boogschutter

De boogschutter jaarhoroscoop 2016 laat na een periode van rust op bepaalde gebieden een aantal veranderingen zien. Het zijn vooral de persoonlijke ontwikkeling en de liefde die dit jaar centraal staan en de nodige aandacht krijgen. Met betrekking tot werk en opleiding zijn er volgens de horoscoop geen heftige veranderingen die plaats zullen vinden. Lees verder »

22 december t/m 20 januari

Steenbok

De steenbok jaarhoroscoop 2016 laat zien dat er dit jaar veel te gebeuren staat met hoogtepunten en dieptepunten, maar ook met het contrast van stabiliteit. De veranderingen kunnen op bepaalde gebieden grote invloed hebben, zoals op de persoonlijke ontwikkeling. In de loopbaan zijn er kleine wijzigingen te verwachten. Lees verder »

21 januari t/m 18 februari

Waterman

De waterman jaarhoroscoop 2016 ziet er veelbelovend uit op het gebied van werk en opleiding. De veranderingen die zich voordoen, hebben daarna invloed op andere vlakken, zoals met betrekking tot de financiën. Ook de liefde en relatie tot de omgeving ondervindt de invloeden van veranderingen. Lees verder »

19 februari t/m 20 maart

Vissen

De vissen jaarhoroscoop 2016 geeft een beeld weer met positieve veranderingen en dan met name ten aanzien van de liefde en op het vlak van werk en opleiding. Met de geldzaken gaat het goed en op persoonlijk vlak breekt een tijd van evenwicht aan. Het kan met de gezondheid in afwisselende periodes wel wat minder goed gaan. Lees verder »

Deel met vrienden