Homepage » Jaarhoroscoop
zondag 21 oktober 2018

Jaarhoroscoop

Het jaar 2018 betekend voor iedereen een jaar van veel kracht. In welke mate en op welke gebieden verschilt per sterrenbeeld. Wat wel voor iedereen telt is dat volharding en geduld get gemakkelijker maakt om doelen te bereiken op het gebied van liefde en relatie, financiën, carrière of persoonlijke ontwikkeling. Ben je benieuwd naar jou voorspellingen, bekijk dan snel je horoscoop hieronder. Houdt u maar vast want 2018 wordt een krachtig jaar! De jaarhoroscopen laat de tendensen zien van 2018.

Voor elke sterrenbeeld hebben we een korte jaarhoroscoop gemaakt, als u meer wilt weten raden wij u de uitgebreide en persoonlijke jaarvoorspelling 2018 aan. Een ding is zeker, 2018 zit vol energie!

21 maart t/m 20 april

Ram

De ram jaarhoroscoop 2018 laat wat golfbewegingen zien en dat betekent dat er niet echt sprake zal zijn van een rustig jaar. Er mag zeker voor wat betreft de liefde gerekend worden op een spannend jaar. Ook de financiële situatie is alles behalve stabiel te noemen. Het is niet zo dat er alleen maar sprake is van kommer en kwel. Er doen zich namelijk ook situaties voor die de ram vooruit helpen Lees verder »

21 april t/m 21 mei

Stier

De stier jaarhoroscoop 2018 schetst een duidelijk beeld als het gaat om de stabiliteit in het leven. Die is namelijk volop aanwezig op een aantal gebieden, zoals in de liefde, maar ook ten aanzien van het werk en de financiën. Met betrekking tot het werk zijn er wel mogelijkheden die tot verandering kunnen leiden. De gezondheid kan zo nu en dan wat te wensen over laten. Lees verder »

22 mei t/m 21 juni

Tweelingen

De tweelingen jaarhoroscoop 2018 is duidelijk met betrekking tot de veranderingen die er gaan plaatsvinden. Het leven wordt nog net niet op zijn kop gezet, maar verandert wel drastisch. Dat is overigens een positieve verandering die eerst nog een wat negatieve invloed op de financiële situatie laat zien. Dat wordt echter weer rechtgetrokken. De verandering heeft ook invloed op de liefde net als op de loopbaan. De gezondheid van de tweelingen is afhankelijk van de wijze waarop er met de verandering wordt omgegaan. Lees verder »

22 juni t/m 21 juli

Kreeft

De kreeft jaarhoroscoop 2018 is een fantastisch jaar op persoonlijk vlak ten aanzien van de partner en andere contacten. Er kunnen zich ook spontaan veranderingen aandienen als het gaat om het werk en de opleiding. Dat kan positief uitpakken, maar de beslissing om de stap te nemen moet niet al te lichtzinnig door de kreeft genomen worden. De gezondheid is een aspect dat dit jaar wat kleine ups en downs laat zien. Voor wat betreft de financiën is er weinig spectaculairs te verwachten. Lees verder »

22 juli t/m 22 augustus

Leeuw

De leeuw jaarhoroscoop 2018 geeft duidelijke tekenen af op het gebied van een ingrijpende verandering. De leeuw hoeft daar echter niet tegenop te zien, want het gaat hier wel om een wijziging die positief is voor de toekomst. Op het gebied van de liefde en contacten staat ook wat te gebeuren net als dat er qua werk of opleiding een nieuwe weg wordt ingeslagen. De gezondheid van de leeuw is overwegend goed, maar er moet wel geleerd worden om met stressvolle situaties om te gaan. Lees verder »

23 augustus t/m 23 september

Maagd

De maagd jaarhoroscoop 2018 laat in eerste instantie een stabiel jaar zien. Er kunnen echter ook ups en downs worden verwacht. De gebeurtenissen leiden ertoe dat de maagd meer gaat piekeren. 2018 is echter bij uitstek het jaar om te leren relativeren. Op die manier kan er veel beter met situaties worden omgegaan. Bijvoorbeeld op het gebied van de liefde, maar ook met betrekking tot het werk en de opleiding. Lees verder »

24 september t/m 23 oktober

Weegschaal

De weegschaal jaarhoroscoop 2018 staat voor een jaar, waarin er de nodige veranderingen verwacht mogen worden. De momenten van rust en onrust wisselen elkaar af. De veranderingen doen zich met name voor in het werk of opleiding en dat verhoudt zich ten opzichte van het privéleven. Op financieel vlak zit het wel goed, maar ten aanzien van de liefde kan er wat vuurwerk verwacht worden. De gezondheid laat een wisselend beeld zien voor de weegschaal. Lees verder »

24 oktober t/m 22 november

Schorpioen

De schorpioen jaarhoroscoop 2018 is duidelijk als het gaat om de aanduiding dat er grote veranderingen op stapel staan. Hierdoor verandert het privéleven in een gunstige zin. Er is ruimte voor liefde, maar ook voor werk en voor het onderhouden van contacten. De financiële situatie laat zien dat er in de tweede helft van het jaar een vooruitgang wordt geboekt Lees verder »

23 november t/m 21 december

Boogschutter

Uit de boogschutter jaarhoroscoop 2018 kan afgeleid worden dat de eerder ervaren rust plaatsmaakt voor veranderingen die al meteen in het begin van het jaar op stapel staan. Op liefdesgebied is er in diezelfde periode sprake van fantastische momenten. De boogschutter moet echter halverwege het jaar rekening houden met wat strubbelingen op dat gebied. Het is verder opmerkelijk dat werk en opleiding in 2018 rechtstreeks invloed hebben op de financiële situatie. Lees verder »

22 december t/m 20 januari

Steenbok

De steenbok jaarhoroscoop 2018 biedt een beeld met veel afwisseling in vooral positieve zin. Dat wil niet zeggen dat er zich geen dieptepunten voordoen. Daar lijkt het namelijk wel op als er naar de financiën wordt gekeken. De extra uitgave wordt echter op een later moment gecompenseerd. Met betrekking tot de liefde is er sprake van meer diepgang en voor singles is er ook goed nieuws te melden. Lees verder »

21 januari t/m 18 februari

Waterman

De waterman jaarhoroscoop 2018 laat een beeld zien met een jaar dat stabiel oogt, maar waarin toch wat strubbelingen te verwachten zijn. Er wordt spanning ervaren in het privéleven, maar uiteindelijk is er sprake van een gunstige afloop. Het gaat goed met de financiële situatie en qua werk of opleiding moeten er wat knopen worden doorgehakt. De waterman kan op dezelfde voet verdergaan of een andere weg inslaan. De liefde kent weinig tot geen problemen en contacten met anderen worden aangehaald. De gezondheid is niet het hele jaar top. Lees verder »

19 februari t/m 20 maart

Vissen

De vissen jaarhoroscoop 2018 schetst een beeld van een jaar dat in het teken van het gevoelsleven komt te staan. Dat betekent dat er meer gehandeld wordt naar gevoel dan naar de ratio. Daarbij wordt de omgeving nog wel eens vergeten. Voor wat betreft de liefde kan er van een verandering sprake zijn. Met betrekking tot werk en opleiding is er sprake van voorspoed, maar dat is op de financiën weer niet standaard van toepassing. De gezondheid is mede afhankelijk van de opstelling en gedragingen van de vissen. Lees verder »

Deel met vrienden