Homepage » Jaarhoroscoop » Schorpioen
zondag 24 september 2017

Schorpioen jaarhoroscoop 2016

Jaarhoroscoop Schorpioen van 24 oktober t/m 22 november 24 oktober t/m 22 november | De schorpioen jaarhoroscoop 2016 laat overwegend stabiliteit zien, waarbij er wel sprake is van positieve ontwikkelingen. Vooral op het financiële vlak mag een sprongetje vooruit worden verwacht, maar ten aanzien van het werk blijft alles zijn gangetje gaan. De liefde kent geen enorme hoogtepunten of dieptepunten, maar kabbelt rustig voort. De gezondheid laat een overwegend goed beeld zien.

Liefde en contacten 2016

De liefde kabbelt verder op de golven van een rustige zee, waarbij stormen uit de buurt blijven. Dat is een duidelijk beeld wat de jaarhoroscoop 2016 voor de schorpioen laat zien. Blijf wel actief met de partner, zodat het bootje niet wegzinkt in sleur. Familie kan zeker dit jaar wel wat meer aandacht gebruiken en dat geldt in principe ook voor de vrienden.

Werk en opleiding 2016

De schorpioen jaarhoroscoop 2016 is zeer duidelijk voor wat betreft het werk en de opleiding, want daarin worden geen grote wijzigingen verwacht die een enorme impact hebben. Dat neemt niet weg dat er zelf initiatieven kunnen worden ondernomen om het beter te krijgen.

Gezondheid 2016

De jaarhoroscoop voor de schorpioen laat voor 2016 een overwegend goed gezondheidsbeeld zien, maar dat gaat helaas niet voor iedereen die dit sterrenbeeld heeft op. Er kan in elk geval gezond geleefd worden met voldoende beweging om de lichamelijke conditie goed op peil te houden.

Deel met vrienden

Lees ook snel andere Schorpioen horoscopen

Daghoroscoop

24 september 2017 | Je kunt een aantal mensen tegenkomen, die een grote invloed op je toekomst hebben. Ze staan dichtbij je en kunnen veel voor j.. Lees verder »

Liefdes jaarhoroscoop 2016

Wil je weten wat er op liefdesgebied voor 2016 voor jou in de sterren staat? Wil je meer weten over relaties, vriendschappen en kansen in de liefde? Lees dan de liefdes jaarhoroscoop 2016!

Tarot jaarhoroscoop 2016

Ben je ook zo benieuwd hoe het jaar 2016 voor jou uit gaat zien? Wil je van maand tot maand weten, wat jou te wachten staat? Lees dan deze unieke tarot jaarhoroscoop 2016!

Chinese jaarhoroscoop 2016 / 2017

Het jaar van het Aap start op 8 februari 2016. Wil je weten wat dit jaar voor jou in petto heeft? Bekijk dan snel jouw Chinese jaarhoroscoop 2016 / 2017!

Schorpioen jaarhoroscoop 2015

De schorpioen jaarhoroscoop 2015 geeft een fraai beeld weer van nieuwe plannen die weer extra energie geven. Op het gebied van de liefde en contacten lijkt alles op rolletjes te lopen en met betrekking tot het werk zijn er nieuwe kansen. Alleen met de gezondheid is het in 2015 wel even opletten geblazen.

Liefde en contacten 2015

De schorpioen jaarhoroscoop 2015 is positief gestemd over de relatie met de partner, waar romantische gevoelens zomaar ineens kunnen opduiken. Blijf dat gevoel vasthouden. Single schorpioenen kunnen hun kans grijpen, maar moeten niet de ogen sluiten. De liefde kan dan zomaar onopgemerkt voorbij lopen. De relatie met vrienden en familie is dit jaar prima te noemen.

Werk en opleiding 2015

Er doen zich voor de schorpioen nieuwe kansen voor ten aanzien van het werk of de opleiding volgens de jaarhoroscoop in 2015. Een kans die aangegrepen kan worden als de behoefte bestaat tot verdere ontwikkeling of hoger op te komen. Alles bij het oude laten kan ook als de thuissituatie dat vergt.

Gezondheid 2015

Het minst rooskleurig is de schorpioen jaarhoroscoop 2015 over de gezondheid. Het lijkt erop alsof er te veel van het lichaam wordt gevergd. Signalen van ongemakken worden te lang genegeerd en dan draait het vooral om de gewrichten.

Schorpioen jaarhoroscoop 2014

Het jaar 2014 zal volgens de schorpioen jaarhoroscoop financieel gezien een aantrekkelijk jaar worden, maar laat op het gebied van werk en opleiding weinig veranderingen zien. Waar de aandacht wel sterk op wordt gericht volgens de schorpioen jaarhoroscoop 2014 is de persoonlijke ontwikkeling, waar alle ruimte voor wordt geboden doordat er sprake is van een stabiel jaar.

Liefde en contacten 2014

De liefde richting de partner is er wel, maar er moet volgens de schorpioen jaarhoroscoop 2014 meer persoonlijke aandacht worden geschonken. Dat voorkomt een sleur waarin alles maar voor lief wordt genomen. Met betrekking tot de contacten is het volgens de jaarhoroscoop eveneens aan te raden zelf wat meer initiatief te tonen. In het najaar liggen er kansen in de liefde voor de singles met schorpioen als sterrenbeeld.

Werk en opleiding 2014

Op het gebied van werk en opleiding laat de schorpioen jaarhoroscoop 2014 een grote mate van stabiliteit zien. Er zullen wat dat betreft dan ook geen bijzondere ontwikkelingen aan de orde komen. Wellicht dat een verhoging van het salaris of uitbreiding van de werkzaamheden zich nog kan voordoen, maar daar is dan ook alles mee gezegd.

Gezondheid 2014

De schorpioen kan een kwetsbaar jaar tegemoet zien op het gebied van de gezondheid volgens de jaarhoroscoop 2014, maar kan daar zelf wel een rol in spelen. Neem het lichaam in acht en probeer overbelasting te vermijden om pijnlijke spieren en gewrichten te voorkomen.

Schorpioen jaarhoroscoop 2013

De Schorpioen jaarhoroscoop 2013 laat zien dat er een langdurige periode van bezinning zal komen. Over elke verandering zal worden nagedacht en worden gewikt en gewogen tot een besluit genomen wordt. De persoonlijkheid van de Schorpioen straalt ook dit jaar weer de nodige energie en kracht uit en dat valt meer dan ooit op in de omgeving.

Liefde en relaties 2013

Schokkende veranderingen zullen zich niet voordoen op het gebied van de liefde, zoals de Schorpioen jaarhoroscoop 2013 laat zien. Dat geldt overigens niet voor de singles, want zij kunnen ineens met een schok tot de ontdekking komen dat ze echt verliefd zijn. Er wordt zeker meer aandacht besteed aan de familie en er kunnen zich zelfs nieuwe vriendschappen aandienen.

Werk en opleiding 2013

Op het gebied van werk en opleiding laat de jaarhoroscoop 2013 voor de Schorpioen een wisselend beeld zien. Wees namelijk alert op lichamelijke problemen, zodat werk of opleiding niet in gevaar komen. Overigens is dit wel een jaar, waarin verandering van baan voor echte opluchting kan zorgen.

Gezondheid 2013

De Schorpioen krijgt kleine tegenslagen te verwerken op het gebied van de gezondheid. Oudere Schorpioenen kunnen met gewrichtsproblemen te maken krijgen en moeten dat niet op het beloop laten. Gezond eten heeft zeker een positieve invloed met wat meer fruit en groente dan normaal wordt gegeten.

Schorpioen Jaarhoroscoop 2012

De tekenen uit de Schorpioen jaarhoroscoop 2012 voorspellen dat er een aantal opmerkelijke zaken staan te gebeuren. Het gevoel is goed en nieuwe avonturen worden met vertrouwen tegemoet gezien. Het onafhankelijke karakter komt daar in elk geval uitstekend bij van pas.

Liefde en contacten 2012

De energie spat van de liefde af en dat geldt niet alleen voor de Schorpioenen met een partner. Het zijn de singles, die volgens de jaarhoroscoop 2012 voor Schorpioenen, die dit jaar kunnen aangrijpen om een langdurige relatie aan te gaan. De voortekenen zijn in elk geval gunstig. Het contact met de vrienden moet niet verwateren. Neem er de tijd voor en spreek regelmatig met elkaar af. Sta ook open voor nieuwe contacten.

Werk en opleiding 2012

Met betrekking tot de carrière kan de Schorpioen wel enige positieve veranderingen gebruiken. Die komen er dan ook aan in 2012, al begint het jaar wel rustig. Daar komt in het voorjaar al voorzichtig verandering in en het is de Schorpioen aan te raden om alle kansen op het gebied van werk en opleiding aan te grijpen. Daarmee kan de toekomst op werkgebied alleen maar rooskleuriger worden.

Gezondheid 2012

Voeding is essentieel voor de gezondheid van de Schorpioen in 2012. Gezond eten en de vele vooral ongezonde tussendoortjes inwisselen voor een gezonde snack. Dat is het motto om de gezondheid in elk geval op peil te houden. De lichamelijke conditie is verder goed.

Schorpioen Jaarhoroscoop 2011

Gedane investeringen in het verleden, daar kan de Schorpioen in 2011 de vruchten van plukken. Op het spirituele vlak staat de Schorpioen ook het een en ander te wachten.

Liefde en relaties 2011

In de liefde en op relatievlak zullen er voor de Schorpioen in 2011 geen spannende veranderingen zijn. Het blijft allemaal zoals het is en daar ben je niet ontevreden mee. De Schorpioen zal zich meer gaan interesseren voor spirituele zaken en tijd vrijmaken voor vriendschappen.

Financiën 2011

ODe Schorpioen heeft in het verleden investeringen gedaan en zal hiervan in 2011 gaan oogsten. Vooral het rendement van de investeringen zal verbeterd worden en dat motiveert je om je ook in andere financiële zaken te verdiepen. Je kunt daarbij denken aan zaken zoals beleggen of op een andere wijze investeren.

Carriere 2011

De carri�re van de Schorpioen laat in 2011 weinig verandering zien en dat komt ook doordat je je in het spirituele gaat verdiepen. Je werk wordt daardoor minder belangrijk. Op je werk zijn er geen noemenswaardige veranderingen, maar wel krijg je te maken met een nieuwe collega, waar je in de loop van het jaar een hechte band mee zal ontwikkelen.

Persoonlijke ontwikkeling 2011

De interesse in spiritualiteit heeft voor de Schorpioen in 2011 op veel gebieden gevolgen, zowel in de liefde als aan werkgerelateerde zaken. De Schorpioen zal namelijk beseffen dat er meer van het leven genoten kan worden en zal inzien wat echt belangrijk is.