Homepage » Jaarhoroscoop » Schorpioen
woensdag 31 mei 2023

Schorpioen jaarhoroscoop 2020

Jaarhoroscoop Schorpioen van 24 oktober t/m 22 november 24 oktober t/m 22 november | De schorpioen jaarhoroscoop 2020 staat in het teken van afwisseling met onvergetelijke momenten. Hierdoor bruist dit sterrenbeeld van energie. Als het om de liefde gaat, is er ruimte voor verdieping in relatie tot de partner. Singles gaan een leuke tijd tegemoet als zij zich overgeven aan de liefde. Er dient zich meer of ander werk aan in 2020 volgens de schorpioen jaarhoroscoop. Op het financiële vlak zijn er mogelijkheden voor vooruitgang. Als het om de gezondheid gaat, zijn er dit jaar meerdere zwakke plekken.

Liefde en contacten 2020

Het is een fijn liefdesjaar zoals de schorpioen jaarhoroscoop 2020 aangeeft. De aandacht voor elkaar beloont zich met het versterken van diepe en warme gevoelens. Singles gaan een fantastisch jaar tegemoet in de liefde. Naast de liefde blijkt ook dat banden met vrienden en familie sterker zijn.

Werk en opleiding 2020

De schorpioen heeft volgens de jaarhoroscoop 2020 de mogelijkheid om in het werk of opleiding een stap vooruit te doen. Let wel de mogelijkheid is er, zodat het nog altijd een eigen keuze betreft.

Gezondheid 2020

De gezondheid is volgens de schorpioen jaarhoroscoop op een stabiel niveau, maar er zijn wel zwakke plekken. Bijvoorbeeld als het gaat om de rug net als de spieren en gewrichten in het algemeen.

Deel met vrienden

Lees ook snel andere Schorpioen horoscopen

Daghoroscoop

31 mei 2023 | Op jouw werk speelt intuïtie een grote rol en je zult besluitvormers ervan weten te overtuigen dat jouw plannen toch echt de.. Lees verder »

Tarot jaarhoroscoop 2020

Ben je ook zo benieuwd hoe het jaar 2020 voor jou uit gaat zien? Wil je van maand tot maand weten, wat jou te wachten staat? Lees dan deze unieke tarot jaarhoroscoop 2020!

Chinese jaarhoroscoop 2020 / 2021

Het jaar van de rat eb start op 25 januari 2020. Wil je weten wat dit jaar voor jou in petto heeft? Bekijk dan snel jouw Chinese jaarhoroscoop 2020 / 2021!

Relatiehoroscoop

Wil je weten wat er op relatiegebied voor jou in de sterren staat? Wil je meer weten over relaties, vriendschappen en kansen in de liefde? Lees dan de Relatiehoroscoop!

Schorpioen jaarhoroscoop 2019

De schorpioen jaarhoroscoop 2019 laat zien dat er een stap vooruit te zetten is. Er is op meerdere vlakken een ontwikkeling gaande. Het lijkt een intens jaar te worden met aandacht voor de liefde, maar wat minder voor familie en vrienden. Qua werk of opleiding lijken er zich een aantal bijzondere mogelijkheden voor te doen. Die versterken overigens ook het financiële plaatje en dat doet de schorpioen zeker goed. Ten aanzien van de gezondheid staat er ook nog wel wat op het spel met klachten die terug te leiden zijn naar het werk.

Liefde en contacten 2019

De schorpioen kan een fijn jaar tegemoet zien als het om de liefde gaat. Singles profiteren ook van de stand van de sterren met het vooruitzicht op een nieuwe liefde. De contacten met familie en vrienden komen op een lager pitje te staan dan het afgelopen jaar.

Werk en opleiding 2019

De schorpioen is volgens de jaarhoroscoop 2019 op het gebied van werk en opleiding meer actief. Er doet zich een leuke kans voor om met een verandering er ook financieel beter uit te komen.

Gezondheid 2019

De gezondheid en lichamelijke inspanning van de schorpioen zijn nauw met elkaar verweven. Dat blijkt in elk geval uit de jaarhoroscoop 2019. Af en toe even wat gas terugnemen is zeker aan te raden.

Schorpioen jaarhoroscoop 2018

De schorpioen jaarhoroscoop 2018 is duidelijk als het gaat om de aanduiding dat er grote veranderingen op stapel staan. Hierdoor verandert het privéleven in een gunstige zin. Er is ruimte voor liefde, maar ook voor werk en voor het onderhouden van contacten. De financiële situatie laat zien dat er in de tweede helft van het jaar een vooruitgang wordt geboekt

Liefde en contacten 2018

De schorpioen hecht waarde aan een stabiele relatie met de partner. Die is er dan ook in 2018 volgens de jaarhoroscoop. Singles krijgen dit jaar de kans om een stabiele relatie op te bouwen. Daarbij lijkt er eerst sprake te zijn van een voorbijgaande flirt, maar het tegendeel is waar. Het wordt ook een jaar waarin er nieuwe contacten worden gelegd en oude contacten weer worden aangehaald.

Werk en opleiding 2018

De schorpioen heeft goede vooruitzichten als het gaat om werk of leiding. Er dienen zich meerdere kansen aan om vooruit te komen. Dat heeft eveneens een positieve weerslag op de financiële situatie. De verandering zet zich echter pas in na de zomer.

Gezondheid 2018

Er is een punt dat de nodige aandacht verdient volgens de jaarhoroscoop 2018. De schorpioen dient namelijk uit te kijken voor overbelasting. De gevolgen daarvan kunnen namelijk groot zijn.

Schorpioen jaarhoroscoop 2017

De schorpioen jaarhoroscoop 2017 is een jaar waarin er nagedacht wordt over de verdere toekomst. Dat hoeft dus niet specifiek op dit jaar betrekking te hebben. Op liefdesgebied heeft de schorpioen niets te klagen en dat geldt eveneens in relatie tot de overige contacten. Met betrekking tot werk en opleiding zijn er weinig spannende ontwikkelingen. Het lijkt allemaal rustig voort te kabbelen. Met de gezondheid gaat in vergelijking met voorgaande periode beter, want er zijn over het algemeen geen grote problemen te verwachten.

Liefde en contacten 2017

Het is een leuk jaar voor wat betreft de liefde voor de schorpioen als de informatie uit de jaarhoroscoop 2017 wordt bekeken. De stabiliteit in de relatie met de partner wordt als prettig ervaren. De schorpioen steekt dit jaar wat meer energie in de relatie met overige contacten en daar zijn de vrienden en familie zeker blij mee.

Werk en opleiding 2017

Het is een vlak jaar voor wat betreft werk en opleiding. Dat laat in elk geval het beeld van de schorpioen jaarhoroscoop 2017 zien. Dat wil niet zeggen dat er helemaal niets staat te gebeuren. Dat heeft dit sterrenbeeld namelijk zelf in de hand, want er zijn wel veranderingen mogelijk.

Gezondheid 2017

Het gaat in 2017 over het algemeen goed met de gezondheid van de schorpioen volgens de jaarhoroscoop. Er kan echter niets worden uitgesloten. Het kan raadzaam zijn om alert te zijn als er zich lichamelijke klachten voordoen.

Schorpioen jaarhoroscoop 2016

De schorpioen jaarhoroscoop 2016 laat overwegend stabiliteit zien, waarbij er wel sprake is van positieve ontwikkelingen. Vooral op het financiële vlak mag een sprongetje vooruit worden verwacht, maar ten aanzien van het werk blijft alles zijn gangetje gaan. De liefde kent geen enorme hoogtepunten of dieptepunten, maar kabbelt rustig voort. De gezondheid laat een overwegend goed beeld zien.

Liefde en contacten 2016

De liefde kabbelt verder op de golven van een rustige zee, waarbij stormen uit de buurt blijven. Dat is een duidelijk beeld wat de jaarhoroscoop 2016 voor de schorpioen laat zien. Blijf wel actief met de partner, zodat het bootje niet wegzinkt in sleur. Familie kan zeker dit jaar wel wat meer aandacht gebruiken en dat geldt in principe ook voor de vrienden.

Werk en opleiding 2016

De schorpioen jaarhoroscoop 2016 is zeer duidelijk voor wat betreft het werk en de opleiding, want daarin worden geen grote wijzigingen verwacht die een enorme impact hebben. Dat neemt niet weg dat er zelf initiatieven kunnen worden ondernomen om het beter te krijgen.

Gezondheid 2016

De jaarhoroscoop voor de schorpioen laat voor 2016 een overwegend goed gezondheidsbeeld zien, maar dat gaat helaas niet voor iedereen die dit sterrenbeeld heeft op. Er kan in elk geval gezond geleefd worden met voldoende beweging om de lichamelijke conditie goed op peil te houden.

Schorpioen jaarhoroscoop 2015

De schorpioen jaarhoroscoop 2015 geeft een fraai beeld weer van nieuwe plannen die weer extra energie geven. Op het gebied van de liefde en contacten lijkt alles op rolletjes te lopen en met betrekking tot het werk zijn er nieuwe kansen. Alleen met de gezondheid is het in 2015 wel even opletten geblazen.

Liefde en contacten 2015

De schorpioen jaarhoroscoop 2015 is positief gestemd over de relatie met de partner, waar romantische gevoelens zomaar ineens kunnen opduiken. Blijf dat gevoel vasthouden. Single schorpioenen kunnen hun kans grijpen, maar moeten niet de ogen sluiten. De liefde kan dan zomaar onopgemerkt voorbij lopen. De relatie met vrienden en familie is dit jaar prima te noemen.

Werk en opleiding 2015

Er doen zich voor de schorpioen nieuwe kansen voor ten aanzien van het werk of de opleiding volgens de jaarhoroscoop in 2015. Een kans die aangegrepen kan worden als de behoefte bestaat tot verdere ontwikkeling of hoger op te komen. Alles bij het oude laten kan ook als de thuissituatie dat vergt.

Gezondheid 2015

Het minst rooskleurig is de schorpioen jaarhoroscoop 2015 over de gezondheid. Het lijkt erop alsof er te veel van het lichaam wordt gevergd. Signalen van ongemakken worden te lang genegeerd en dan draait het vooral om de gewrichten.

Schorpioen jaarhoroscoop 2014

Het jaar 2014 zal volgens de schorpioen jaarhoroscoop financieel gezien een aantrekkelijk jaar worden, maar laat op het gebied van werk en opleiding weinig veranderingen zien. Waar de aandacht wel sterk op wordt gericht volgens de schorpioen jaarhoroscoop 2014 is de persoonlijke ontwikkeling, waar alle ruimte voor wordt geboden doordat er sprake is van een stabiel jaar.

Liefde en contacten 2014

De liefde richting de partner is er wel, maar er moet volgens de schorpioen jaarhoroscoop 2014 meer persoonlijke aandacht worden geschonken. Dat voorkomt een sleur waarin alles maar voor lief wordt genomen. Met betrekking tot de contacten is het volgens de jaarhoroscoop eveneens aan te raden zelf wat meer initiatief te tonen. In het najaar liggen er kansen in de liefde voor de singles met schorpioen als sterrenbeeld.

Werk en opleiding 2014

Op het gebied van werk en opleiding laat de schorpioen jaarhoroscoop 2014 een grote mate van stabiliteit zien. Er zullen wat dat betreft dan ook geen bijzondere ontwikkelingen aan de orde komen. Wellicht dat een verhoging van het salaris of uitbreiding van de werkzaamheden zich nog kan voordoen, maar daar is dan ook alles mee gezegd.

Gezondheid 2014

De schorpioen kan een kwetsbaar jaar tegemoet zien op het gebied van de gezondheid volgens de jaarhoroscoop 2014, maar kan daar zelf wel een rol in spelen. Neem het lichaam in acht en probeer overbelasting te vermijden om pijnlijke spieren en gewrichten te voorkomen.

Schorpioen jaarhoroscoop 2013

De Schorpioen jaarhoroscoop 2013 laat zien dat er een langdurige periode van bezinning zal komen. Over elke verandering zal worden nagedacht en worden gewikt en gewogen tot een besluit genomen wordt. De persoonlijkheid van de Schorpioen straalt ook dit jaar weer de nodige energie en kracht uit en dat valt meer dan ooit op in de omgeving.

Liefde en relaties 2013

Schokkende veranderingen zullen zich niet voordoen op het gebied van de liefde, zoals de Schorpioen jaarhoroscoop 2013 laat zien. Dat geldt overigens niet voor de singles, want zij kunnen ineens met een schok tot de ontdekking komen dat ze echt verliefd zijn. Er wordt zeker meer aandacht besteed aan de familie en er kunnen zich zelfs nieuwe vriendschappen aandienen.

Werk en opleiding 2013

Op het gebied van werk en opleiding laat de jaarhoroscoop 2013 voor de Schorpioen een wisselend beeld zien. Wees namelijk alert op lichamelijke problemen, zodat werk of opleiding niet in gevaar komen. Overigens is dit wel een jaar, waarin verandering van baan voor echte opluchting kan zorgen.

Gezondheid 2013

De Schorpioen krijgt kleine tegenslagen te verwerken op het gebied van de gezondheid. Oudere Schorpioenen kunnen met gewrichtsproblemen te maken krijgen en moeten dat niet op het beloop laten. Gezond eten heeft zeker een positieve invloed met wat meer fruit en groente dan normaal wordt gegeten.

Schorpioen Jaarhoroscoop 2012

De tekenen uit de Schorpioen jaarhoroscoop 2012 voorspellen dat er een aantal opmerkelijke zaken staan te gebeuren. Het gevoel is goed en nieuwe avonturen worden met vertrouwen tegemoet gezien. Het onafhankelijke karakter komt daar in elk geval uitstekend bij van pas.

Liefde en contacten 2012

De energie spat van de liefde af en dat geldt niet alleen voor de Schorpioenen met een partner. Het zijn de singles, die volgens de jaarhoroscoop 2012 voor Schorpioenen, die dit jaar kunnen aangrijpen om een langdurige relatie aan te gaan. De voortekenen zijn in elk geval gunstig. Het contact met de vrienden moet niet verwateren. Neem er de tijd voor en spreek regelmatig met elkaar af. Sta ook open voor nieuwe contacten.

Werk en opleiding 2012

Met betrekking tot de carrière kan de Schorpioen wel enige positieve veranderingen gebruiken. Die komen er dan ook aan in 2012, al begint het jaar wel rustig. Daar komt in het voorjaar al voorzichtig verandering in en het is de Schorpioen aan te raden om alle kansen op het gebied van werk en opleiding aan te grijpen. Daarmee kan de toekomst op werkgebied alleen maar rooskleuriger worden.

Gezondheid 2012

Voeding is essentieel voor de gezondheid van de Schorpioen in 2012. Gezond eten en de vele vooral ongezonde tussendoortjes inwisselen voor een gezonde snack. Dat is het motto om de gezondheid in elk geval op peil te houden. De lichamelijke conditie is verder goed.

Schorpioen Jaarhoroscoop 2011

Gedane investeringen in het verleden, daar kan de Schorpioen in 2011 de vruchten van plukken. Op het spirituele vlak staat de Schorpioen ook het een en ander te wachten.

Liefde en relaties 2011

In de liefde en op relatievlak zullen er voor de Schorpioen in 2011 geen spannende veranderingen zijn. Het blijft allemaal zoals het is en daar ben je niet ontevreden mee. De Schorpioen zal zich meer gaan interesseren voor spirituele zaken en tijd vrijmaken voor vriendschappen.

Financiën 2011

ODe Schorpioen heeft in het verleden investeringen gedaan en zal hiervan in 2011 gaan oogsten. Vooral het rendement van de investeringen zal verbeterd worden en dat motiveert je om je ook in andere financiële zaken te verdiepen. Je kunt daarbij denken aan zaken zoals beleggen of op een andere wijze investeren.

Carriere 2011

De carri�re van de Schorpioen laat in 2011 weinig verandering zien en dat komt ook doordat je je in het spirituele gaat verdiepen. Je werk wordt daardoor minder belangrijk. Op je werk zijn er geen noemenswaardige veranderingen, maar wel krijg je te maken met een nieuwe collega, waar je in de loop van het jaar een hechte band mee zal ontwikkelen.

Persoonlijke ontwikkeling 2011

De interesse in spiritualiteit heeft voor de Schorpioen in 2011 op veel gebieden gevolgen, zowel in de liefde als aan werkgerelateerde zaken. De Schorpioen zal namelijk beseffen dat er meer van het leven genoten kan worden en zal inzien wat echt belangrijk is.